Androidworld
Androidworld
Het is nog niet zo lang geleden dat de Google Market omgedoopt werd naar de Google Play Store, dit was een grote verassing. Google is nog steeds druk bezig met het doorontwikkelen van de Google Play Store, waar naast applicaties en games in andere landen ook boeken, magazines, films en muziek beschikbaar is. Vandaag heeft de Google Play Store weer een update ontvangen waarmee de (nu nog verborgen) functie van gift cards en wensenlijsten is ingebouwd.

Google Play Store

De Google Play Store is de plaats waar je alle applicaties en spellen kunt downloaden en deze vervolgens installeren op je smartphone of tablet. Google is momenteel bezig met het uitrollen van een update naar versie 3.8.15. Als gebruiker en vooral in Nederland zul je nog niet veel verschil merken met deze nieuwste versie, maar zodra je het installatiebestand (.apk) gaat ontleden komen er twee nieuwe functies aan het licht. Zo heeft Google de mogelijkheid geïmplementeerd om gift cards te gebruiken waarmee je iemand een tegoed cadeau kunt doen dat te gebruiken is in de Google Play Store. Daarnaast is het mogelijk een wensenlijst aan te maken van producten zoals bijvoorbeeld boeken en films die jij nog graag zou willen hebben.

Beschikbaarheid

De update van de Google Play Store rolt vanzelf op je toestel binnen, daar hoef je verder niets voor te doen. Ben je te ongeduldig, dan kun je dit apk-bestand downloaden en deze vervolgens installeren op je toestel. Zoals eerder aangegeven heb je nog geen toegang tot deze functies, maar zitten deze nog 'verborgen'. Meer info over hoe deze gevonden zijn kun je hier vinden. Via Androidpolice
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties