Androidworld
Androidworld
Tijdens de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn liet Sony ons weten dat ook de Sony Tablet S binnen de Xperia-lijn zal gaan vallen. Dat zal de komende tijd nog wel voor wat verwarring gaan zorgen, want de Sonytablet van afgelopen jaar heet Sony Tablet S en zijn opvolger heet de Sony Xperia Tablet S. In dit artikel hebben we het over de eerste tablet, dus de Sony Tablet S. Duidelijk?

Guest Mode

De Sony Tablet S draaide al een tijdje op Android 4.0, maar heeft in de Verenigde Staten vandaag een update gekregen. Met deze update heeft de tablet onder andere de beschikking gekregen over de gastmodus die op de Xperia Tablet S werd geïntroduceerd. Met deze instelling kun je verschillende profielen aanmaken op de tablet. Zo kun je ook per profiel bepalen van welke apps er gebruikt gemaakt kan worden, erg handig voor als je kinderen hebt. Naast de gastmodus (guest mode) zijn er verbeteringen aangebracht in de infrarood-applicatie en de media-applicatie is vernieuwd.

Jelly Bean

Wanneer je Jelly Bean wilt hebben op een Sony-tablet, zul je toch echt voor de Sony Xperia Tablet S moeten gaan. Deze is overigens een stuk lichter dan de eerste Sony-tablet en ook veel sneller. De krul die aan achterzijde zit is een stuk kleiner, maar zorgt nog steeds voor een goede grip. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie.

http://www.youtube.com/watch?v=FbpKRFBgMfw

Beschikbaarheid

Het lijkt ons niet meer dan logisch dat deze update ook naar Europa zal komen. We hebben hierover navraag gedaan bij Sony en zullen dit artikel updaten zodra we daar antwoord op hebben. Vooralsnog is er dus nog niets bekend over de update.

Bron: The Verge

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties