Androidworld
Androidworld
NU.nl heeft één van de populairste Androidapplicaties van Nederland en was met haar applicatie één van de finalisten van onze App van het Jaar-verkiezing. Vanmorgen is de nieuwste update van deze applicatie in de Market gezet. Het is nu mogelijk om verse nieuwsberichten te lezen onder de kop 'net binnen' en het is ook mogelijk om foto's direct vanaf je toestel naar NUfoto te sturen.

Nieuwe mogelijkheden

NUfoto is een site die op NU.nl aansluit en mensen nieuwsfoto's laat uploaden. Naast dat de foto's te bekijken zijn op Nufoto.nl, worden de foto's ook gebruikt in nieuwsartikelen van NU.nl. Met de laatste update van de NU.nl-applicatie is het mogelijk geworden om direct foto's naar Nufoto te sturen. Dit doe je door simpelweg een foto te maken met je toestel en deze dan vanuit de galerij te delen. Kies dan om te delen het NU.nl-logo en nadat je ingelogd bent, kan de foto worden verstuurd. Voor mensen die de hele dag door zitten te NU-punt-nllen is er ook een handige nieuwe nieuwscategorie toegevoegd. Via het menu en dan optie 'meer' kun je de categorie 'net binnen'. Je krijgt dan een overzicht van alle nieuwsartikelen die vers van de virtuele pers zijn.

Screenshots

Beschikbaarheid

De update voor de NU.nl-applicatie is sinds vanmorgen te downloaden. Wil jij deze applicatie ook installeren of updaten? Klik dan op onderstaande QRCode, of scan 'm met de barcodescanner.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties