Androidworld
Androidworld
De Taiwanese fabrikant ASUS komt haar belofte na, de update naar Android 3.2 voor de Eee Pad Transformer staat nu klaar om binnengehaald te worden. Deze update naar Androidversie 3.2 is uitgebreid getest door ASUS en wordt nu FOTA beschikbaar gesteld aan iedereen die een Transformer bezit.

Android 3.2

Hieronder nogmaals een samenvatting van de belangrijkste vernieuwingen in Android 3.2:
Stretch of Zoom
Deze functie (waar we eerder al over schreven) maakt het mogelijk om apps die niet zijn ontwikkeld voor tablets uit te rekken op het scherm.
Ondersteuning van 7 inch-schermen en Qualcomm-processoren
Niet interessant voor de eigenaars van de Transformer, maar wel interessant in het algemeen.
Verbetering in de hardware-acceleratie
Misschien betekent dit dat de 1080p decoding van de NVIDIA Tegra 2 processor nu vol benut wordt.
Ondersteuning voor SD-kaarten
ASUS heeft al een eigen integratie voor SD-kaarten toegevoegd aan de Transformer vanaf versie 3.0 maar nu wordt dit ook ingebakken in Android, en niet in de schil van ASUS.

Screenshots

Download

Je Transformer dient voor 50% opgeladen te zijn alvorens je de update kunt binnenhalen maar hier kwam de melding (screenshot 1) gewoon binnen bij een voor 20% opgeladen accu. Al je gegevens blijven bewaard maar een back-up is natuurlijk geen overbodige handeling. Voor de rest hebben we nog geen veranderingen kunnen ontdekken omdat de update hier net is binnengehaald. Mocht jou wel iets opvallen? Laat het dan in de comments achter.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties