Androidworld
Androidworld
Het is alweer even geleden dat we onze apps voor beginners van een update hebben voorzien, daarom hebben wij vandaag weer een tiental extra applicaties aan onze lijst toegevoegd zodat deze nog completer wordt. Met de 50 apps voor beginners proberen we voor de nieuwe, maar toch ook de gevorderde Android-gebruiker interessante apps te verzamelen die veel gebruikt worden of gewoon enorm handig of leuk zijn.

50 Apps voor beginners

50 apps voor beginners

  1. Apps voor beginners 1 – 10
  2. Apps voor beginner 11 – 20
  3. Apps voor beginner 21 – 30
  4. Apps voor beginner 31 – 45
  5. Apps voor beginner 46 – 50 (betaalde apps)
(Helaas werkt alleen de link naar de eerste 10 applicaties in de Androidworld Reader).

Nog meer apps

Met deze update komt het totale aantal apps op 50 uit, waarvan 45 gratis en 5 betaald. Mocht je hier nog niet genoeg aan hebben kun je nog altijd in één van onze andere rubrieken terecht zoals bijvoorbeeld de 'app van de week' (150 apps) en 'Nieuwe apps in de Google Play Store' (honderden apps), de 'top 15 Nederlandse applicaties' of natuurlijk ons eigen Androidworldforum met een aparte app-sectie. Kortom, genoeg apps op Androidworld, die natuurlijk ook allemaal te vinden zijn met onze eigen Android-applicatie, de Androidworld Reader (Play Store-link).
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties