Androidworld
Androidworld
TweetCaster profileert zichzelf als één van de meest populaire Twitterclients onder de Androidapplicaties. Onze Claudia 'zweert' er bij, maar ik kan maar niet wennen aan die gebruikersinterface. Deze applicatie heeft naast zijn vrij drukke interface enkele leuke mogelijkheden, zoals Zip It waarmee je tweets van een gebruiker tijdelijk uit je tijdlijn kunt halen. De laaste toevoeging aan deze Twitter-cliënt is de mogelijkheid om te tweeten via Buffer.

Buffer

Buffer is een applicatie die werkt op het web, als Chrome-extensie en als Androidapplicatie. Met Buffer kun je tweets versturen of 'Bufferen' en ze op een later tijdstip laten verzenden. Zo kun je belangrijke berichten plannen op het juiste moment van de dag zodat ze het grootste bereik hebben. Van elk met Buffer verstuurd bericht kun je ook de statistieken bekijken. TweetCaster heeft nu dus de Buffer-mogelijkheid toegevoegd aan de applicatie. Wanneer je een bericht schrijft in de app kun je deze via het menu toevoegen aan Buffer. Daarvoor moet je eerst Tweetcaster toestemming geven om de berichten te posten naar Buffer.Wanneer je naar de website gaat van Buffer kun je de 'ge-buffer-de" berichten bekijken en eventueel aanpassen. De tijden waarop je berichten wilt laten plaatsen kun je hier ook veranderen.

Beschikbaarheid

De TweetCaster-applicatie is te downloaden vanuit de Google Play Store. Er is een gratis versie en een betaalde waar je geen advertenties zult tegenkomen.
Gratis versie
Premium-versie
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties