Androidworld
Androidworld
In april 2011 werden Rabosport OS2010, Amstel Teamlink, Hockey.nl en Runtrainer de winnaars in hun categorie van de eerste Nederlandse Sport App Awards. Voor deze award komen die applicaties in aanmerking die van Nederlandse bodem zijn en met sport te maken hebben. En dit jaar ondersteunt Androidworld.nl de tweede editie van deze verkiezing en we zullen dan ook regelmatig aandacht geven aan deze uitverkiezing. Tot en met 6 februari vragen we aan onze bezoekers om hun beste Nederlandse sportapplicatie op te geven. Hoe je dat kan doen lees je verderop in dit artikel.

Verkiezing

Er kunnen applicaties opgegeven worden voor de volgende categorieën

  • Events
  • Teams/Clubs/League,
  • Nieuws,
  • Actief Sporten
  • Second-Screen

Laatste genoemde categorie is dit jaar nieuw in deze verkiezing. Second screen-apps zijn applicaties die extra informatie leveren over het evenement of wedstrijd welke op dat moment speelt. Bijvoorbeeld een app die tijdens een voetbalwedstrijd extra informatie geeft over de spelers of een app die tijdens autorace de positie of rondetijden van auto's doorgeeft.

Voor de awards van 2012 vragen wij onze lezers om hun favoriete Nederlandse Android-sportapp op te geven via info@sportnext.nl, Facebook.com/sportnext,of via de hashtag #sportnext op twitter. Ook zullen we de reacties onder deze post nalezen voor de suggesties. Alle inzendingen zijn na te lezen op www.sportnext.nl/appawards en vanaf 8 februari kan er via Twitter, Facebook, LinkedIn en de mail gestemd worden op alle gegadigden. Sportnext geeft een aantal leuke prijzen weg onder de aandragers van applicaties.

Jury

Het stemmen kan tot 12 maart waarna een zeer vakkundige jury tot een eindoordeel zal komen. In deze jury nemen de volgende personen plaats :De stemmen van het publiek zullen meetellen in de einduitslag van de jury, dus jullie mening wordt absoluut op prijs gesteld. De uitreiking van de Awards zal ergens in april plaatsvinden. De exacte datum volgt nog. We lezen jullie suggesties graag op twitter (#sportnext) en onderaan dit artikel.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties