Androidworld
Androidworld
Nieuws
Roel Janssen 26 juni 2012 10:42 uur

Sports Car Challenge racet de Google Play Store binnen

De meeste autofanaten onder ons kijken niet alleen graag naar auto's omdat ze een mooie kleur hebben. Behalve het uiterlijk is de snelheid en het geluid van de racebolides minstens net zo belangrijk. Met het verschijnen van Sports Car Challenge in de Google Play Store kunnen de autoliefhebbers onder ons hun hart weer ophalen.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Roel Janssen

Androidfan, -liefhebber en -bewonderaar. In het bezit van een Nexus 4, Transformer Prime en HP Touchpad. Schrijft over alles wat met Android te maken heeft.

Reacties

Bezig met laden
 • Dennis

  Deze komt er bij mij niet op! Kijk in Google Play kijken bij 'Machtigingen' en je weet meteen waarom.
  Deze app wil: Telefoonnummers Rechtstreeks Bellen; Nauwkeurige (gps) Locatie; Contactgegevens Lezen; Contactgegevens Schrijven; Telefoonstatus En -identiteit Lezen;

  Lijkt me beetje veel en overbodig voor een Racegame? Ik vertrouw het niet helemaal..

  • JHS_NL

   Mhh daarin ga ik met je mee dan, internet ala en locatie vind ik ook nog wel prima maar die andere daar heb ik geen behoefte aan eigenlijk.

  • Roel

   De machtigingen zijn inderdaad erg uitgebreid. Het is maar de vraag wat de game hiermee gaat doen. Wellicht dat de ontwikkelaars de machtigingen default hebben aangezet maar dat er verder niks mee gedaan wordt.

   Misschien goed om een vraag hierover bij de ontwikkelaars neer te leggen.

  • BozeVogel

   Ik gooi ze gewoon uit met het machtigingenbeheer van CyanogenMod

 • wesley

  een super spel in tegenstelling tot de klachten heb ik de game vrijwel in een keer en zonder gedoe geïnstalleerd en die gegevens i dont care voor wat hoort wat

  • Supremo

   Telefoonnummers rechtstreeks bellen lijkt me ook wat vaag, maar als er een optie in zit om je vrienden te attenderen op dit spel, dan is het niet zo raar dat hij bij de Contacten moet kunnen.

   Ik weet niet of je moet inloggen, of dat ze de rankings via de identiteit van je device regelen. Status van de telefoon is heel normaal bij spellen, anders kun je een conflict krijgen bij inkomende telefoontjes. Het is alleen jammer dat status en identiteit samen gaan.

   • Vincent

    Weer zo groot ik had echt een s3 met 64 gb moeten kopen

   • Jarmo

    Niet compatibel met de Archos G9 101 helaas...

    • Csfolmer

     Hier zwart beeld.... Galaxy nexus.
     Wel geluid maar op geen enkele manier beeld
     Uninstall......