Androidworld
Androidworld
26 juni 2012 10:42 uur
De meeste autofanaten onder ons kijken niet alleen graag naar auto's omdat ze een mooie kleur hebben. Behalve het uiterlijk is de snelheid en het geluid van de racebolides minstens net zo belangrijk. Met het verschijnen van Sports Car Challenge in de Google Play Store kunnen de autoliefhebbers onder ons hun hart weer ophalen.

Sports Car Challenge

Sports Car Challenge is ontwikkeld door de Duitse ontwikkelaar Fishlabs Entertainment en heeft al eerder een succesvolle introductie gemaakt op Apples iOS. Het spel is ontwikkeld met behulp van de modernste shader- en realistische schademodellen en dit zorgt samen voor een realistische en enerverende race-ervaring. Met onder andere de snelste en mooiste sportauto's uit de stal van Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche en Volkswagen kun je een groot aantal circuits gaan verkennen. In Sports Car Challenge heb je tevens de mogelijkheid om te strijden tegen je vrienden en je kunt ze dan ook laten zien dat je de beste racer bent en probeer de wereldwijde ranglijst te domineren. Behalve snelheid biedt Sports Car Challenge ook diverse uitdagingen waarbij de behendigheid van jou als autocoureur op de proef wordt gesteld.

 Sports Car Challenge - Official Trailer - by Volkswagen (China) and Fishlabs

Beschikbaarheid

Het spel heeft na installatie uit de Google Play Store voordat je het kunt gaan spelen wel nog zo'n 680 mb aan data nodig die je dient te downloaden. Let wel even op. Op dit moment melden gebruikers dat spel op diverse Androidtoestellen niet goed draait. In veel gevallen blijft het spel hangen en zie je niet meer dan een zwart scherm. Deze problemen zijn via de Google Play Store bij de ontwikkelaar gemeld, en worden hopelijk snel opgelost. Sports Car Challenge is sinds enkele dagen gratis te downloaden in de Google Play Store. Wanneer je op de onderstaande QRCode klikt, word je automatisch naar de Google Play Store gebracht.

Bron: Google Play Store
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Roel Janssen

Androidfan, -liefhebber en -bewonderaar. In het bezit van een Nexus 4, Transformer Prime en HP Touchpad. Schrijft over alles wat met Android te maken heeft.

Reacties

 • Dennis

  Deze komt er bij mij niet op! Kijk in Google Play kijken bij 'Machtigingen' en je weet meteen waarom.
  Deze app wil: Telefoonnummers Rechtstreeks Bellen; Nauwkeurige (gps) Locatie; Contactgegevens Lezen; Contactgegevens Schrijven; Telefoonstatus En -identiteit Lezen;

  Lijkt me beetje veel en overbodig voor een Racegame? Ik vertrouw het niet helemaal..

  • JHS_NL

   Mhh daarin ga ik met je mee dan, internet ala en locatie vind ik ook nog wel prima maar die andere daar heb ik geen behoefte aan eigenlijk.

  • Roel

   De machtigingen zijn inderdaad erg uitgebreid. Het is maar de vraag wat de game hiermee gaat doen. Wellicht dat de ontwikkelaars de machtigingen default hebben aangezet maar dat er verder niks mee gedaan wordt.

   Misschien goed om een vraag hierover bij de ontwikkelaars neer te leggen.

  • BozeVogel

   Ik gooi ze gewoon uit met het machtigingenbeheer van CyanogenMod

 • wesley

  een super spel in tegenstelling tot de klachten heb ik de game vrijwel in een keer en zonder gedoe geïnstalleerd en die gegevens i dont care voor wat hoort wat

  • Supremo

   Telefoonnummers rechtstreeks bellen lijkt me ook wat vaag, maar als er een optie in zit om je vrienden te attenderen op dit spel, dan is het niet zo raar dat hij bij de Contacten moet kunnen.

   Ik weet niet of je moet inloggen, of dat ze de rankings via de identiteit van je device regelen. Status van de telefoon is heel normaal bij spellen, anders kun je een conflict krijgen bij inkomende telefoontjes. Het is alleen jammer dat status en identiteit samen gaan.

   • Vincent

    Weer zo groot ik had echt een s3 met 64 gb moeten kopen

   • Jarmo

    Niet compatibel met de Archos G9 101 helaas...

    • Csfolmer

     Hier zwart beeld.... Galaxy nexus.
     Wel geluid maar op geen enkele manier beeld
     Uninstall......