Androidworld
Androidworld
De meeste autofanaten onder ons kijken niet alleen graag naar auto's omdat ze een mooie kleur hebben. Behalve het uiterlijk is de snelheid en het geluid van de racebolides minstens net zo belangrijk. Met het verschijnen van Sports Car Challenge in de Google Play Store kunnen de autoliefhebbers onder ons hun hart weer ophalen.

Sports Car Challenge

Sports Car Challenge is ontwikkeld door de Duitse ontwikkelaar Fishlabs Entertainment en heeft al eerder een succesvolle introductie gemaakt op Apples iOS. Het spel is ontwikkeld met behulp van de modernste shader- en realistische schademodellen en dit zorgt samen voor een realistische en enerverende race-ervaring. Met onder andere de snelste en mooiste sportauto's uit de stal van Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche en Volkswagen kun je een groot aantal circuits gaan verkennen. In Sports Car Challenge heb je tevens de mogelijkheid om te strijden tegen je vrienden en je kunt ze dan ook laten zien dat je de beste racer bent en probeer de wereldwijde ranglijst te domineren. Behalve snelheid biedt Sports Car Challenge ook diverse uitdagingen waarbij de behendigheid van jou als autocoureur op de proef wordt gesteld.

http://www.youtube.com/watch?v=AXf3J6l4HcY

Beschikbaarheid

Het spel heeft na installatie uit de Google Play Store voordat je het kunt gaan spelen wel nog zo'n 680 mb aan data nodig die je dient te downloaden. Let wel even op. Op dit moment melden gebruikers dat spel op diverse Androidtoestellen niet goed draait. In veel gevallen blijft het spel hangen en zie je niet meer dan een zwart scherm. Deze problemen zijn via de Google Play Store bij de ontwikkelaar gemeld, en worden hopelijk snel opgelost. Sports Car Challenge is sinds enkele dagen gratis te downloaden in de Google Play Store. Wanneer je op de onderstaande QRCode klikt, word je automatisch naar de Google Play Store gebracht.

Bron: Google Play Store
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Roel Janssen

Androidfan, -liefhebber en -bewonderaar. In het bezit van een Nexus 4, Transformer Prime en HP Touchpad. Schrijft over alles wat met Android te maken heeft.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties