Androidworld
Androidworld
28 september 2012 20:08 uur
De website GSMArena heeft een foto gepubliceerd van een folder waarop de verwachte update van de HTC One X staat.  De folder is van de Engelse provider O2 en laat een afbeelding van de HTC One X+ zien en een aantal specificaties. Wanneer de bron het bij het juiste eind heeft, dan zal deze HTC One X+ er één zijn om rekening mee te houden.

HTC One X+

Uit de informatie van de foto kunnen we een aantal dingen afleiden. Ten eerste zal de kloksnelheid van de processor hoger zijn, dat was 1,5 GHz en zal volgens het bericht bij de HTC One X+ 1,7 Ghz bedragen. Of deze snelheid weer met de NVIDIA Tegra 3 behaald zal worden, kunnen we niet uit de tekst halen, maar we gaan ervan uit dat het dezelfde is. Als tweede zien we dat de HTC One X+ standaard met de laatste versie van Android geleverd zal worden. En dan is de HTC One X+ een van de eerste die 'out of the box' geleverd word met Jelly Bean. Daarnaast zal het interne geheugen van de HTC One X+ 64 GB bedragen.

Beschikbaarheid

Op de folder staat geen datum dus wanneer deze update van de HTC One X gaat verschijnen weten we niet. We gaan er stiekem vanuit dat dit nieuwe model ook naar Nederland zal komen, maar ook hier kunnen we nog geen zekerheid over geven. Bron: Digital Trends
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

 • Roy

  Zou graag willen weten hoeveel capaciteit de batterij heeft. Indien gelijk aan de HTC One X dan niet veel meerwaarde voor mij.

  • Angelus230

   Jammer dat grote developers zoals Gameloft de Tegra 3-processor niet (volledig) ondersteunen/benutten en de processors van Samsung wel.

  • Timmy

   Ik wil hem zooo gggrrraaaggg

   • Robert

    Jammer dat ze geen "nieuw" high end toestel op de markt brengen. Zeker nú sinterklaas weer voor de deur staat :-)

    • ati

     Daar is het nog te vroeg anders moeten ze telkens om de paar maanden met een highend toestel komen je moet nog ongeveer 5 maanden wachten helaas.

    • Dennis

     High end toestellen komen altijd pas weer volgend jaar rond mei in de winkel, Dat is mooi dan is me abbo altijd afgelopen :P

    • Desire HebbeDing

     lol ik vraag me echter af "nieuwe"high end toestellen, op een gegeven moment houd het het op qua specs. zit je met een mini computer in je zak. Ik zie graag meer software verbeteringen dan specs upgrade.

    • Dennis

     Het houd nooit op alles blijft sneller worden zowel computers als mobiels

    • Huh?

     @dennis, technisch houd de snelheidsverbetering misschien nooit o, funtioneel wel. Kijk maar naar desktopcomputers. Die zijn een paar jaar terug snel genoeg geworden voor wat de gebruikers er mee willen, met als ultime zware toepassing de vakantievideo monteren. De noodzaak om elke 3 jaar een nieuwe pc te kopen is weg.

     En dat punt komt er met telefoons ook wel, en inderdaad misschien wel eerder dan we denken. Nu al is een quadcore overkill. Er komen misschien nog wat gigahertzen bij, en een efficienter ontwerp, maar zolang er geen nieuwe zware toepassingen bij komen is nog snellere hardware zinloos.

    • Daniel B

     Met de huidige techniek houd het qua snelheid wel degelijk op, de processoren zitten al aardig aan de max. De huidige techniek is nu al aan het teruglopen qua rekenkracht van de chips, er is dus een revolutionaire ontwikkeling nodig om weer verder te kunnen dan nu mogelijk is. Of dat nodig is voor smartphones en dergelijke lijkt mij niet, maar het zal voor de pc industrie wel degelijk noodzakelijk zijn dat er 'iets' nieuws komt op de markt zodat ze verder kunnen.

    • Vincent

     Ik wil graag full hd/1080p hebben op me s3 scherm de processor zou zuiniger kunnen (A15 structuur) maar dat hoeft niet echt

    • Len

     @daniel de wet van Moore is nog steeds van toepassing hoor. Zowel voor mobiel als voor pc's. Alleen merken we dat niet zo erg in de consumenten wereld.

   • Matthijs

    dit vind ik het grote nadeel van oa htc.. die zinloze upgrades van toestellen. ik heb de htc One x, prima toestel, maar laat ze daar de focus op houden in plaats van de aandacht te verleggen naar een toestel met weinig meerwaarde.

    • Daniel B

     Denk dat het deze word voor mij twijfel nog wel tussen de S3 maar ben tevreden met htc. Moeilijk altijd die keuzes ;-)

    • Joostje

     Ik ga voor de deuren kamperen dagen van te voren voor deze telefoon!

    • Mielie

     Vind dit niet zo'n goede marketingstrategie. Lijkt een beetje op het geval met de samsung galaxy S+ een 'oud' model een beetje oppimpen en opnieuw uitbrengen. Totaal geen meerwaarde, en de support/updates laten vaak ook te wensen over omdat het geen nieuw high-end model is.

     • andy

      top! zeker wel meerwaarde, als je zoals ik nog geen HTC one X hebt, dan koop ik natuurlijk wel deze PLUS+

      • Peter

       Allemaal top. Maar prioriteit lijkt mij een giga goede batterij die gewoon lang meegaat. Niet doorontwikkelen van de smarths.....Maar ook aan batterij denken. greetz P.

      • pieter

       Ik vind dat een + altijd ja u en niet genoeg om die de kopen as je de niet + hebt en batterij langer mee en zoo zouw chill zijn zuiniger scherm zuiniger processor en batterij met meer vermogen zo graag willen ziet maar nee gaat zoo batterij hoger processor hoger de processor gaat sneller om hoog dan de batterij capaciteit moet sterk verbeterd woord en niet meer volume moet gebruike
       Jee htc One x is en super chill toestel heb er een :)
       Moet trug sturen een keer voor scherm maar 3 mensen die ik ken met een hebben niks chill
       Htc roks