Androidworld
Androidworld
De Sony Xperia Tablet S hebben we tijdens de IFA in Berlijn voor het eerst officieel gezien. Sony is inmiddels begonnen met de verspreiding van deze tablet, maar door een productiefout zou deze toch gevoeliger zijn voor water dan gedacht. Tussen het scherm en de behuizing zit een ruimte, waar water een weg naar binnen kan vinden. De Xperia Tablet S is dus niet meer waterbestendig.

Sony Xperia Tablet s

De Sony Xperia Tablets S is naast een familietablet door de verschillende gebruikersprofielen ook nog eens spatwaterdicht. Door een fout in de productie is de eerste batch van 100.000 stuks niet spatwaterdicht. Door een kleine ruimte tussen het scherm en de aluminium behuizing is er ruimte voor water. Mocht je er reeds één in je bezit hebben, let er dan goed op dat je deze niet in de buurt van water gebruikt of neerlegt. Dit euvel heeft Sony doen besluiten de verkoop tijdelijk stil te leggen.

En nu?

Geen paniek, Sony heeft aangegeven dat ze alle modellen die hiermee kampen zullen repareren of vervangen. Hoe dit precies in zijn werk gaat is niet bekend, maar het is natuurlijk wel belangrijk om in de gaten te houden. Mocht je dus van plan zijn om te testen of de Xperia Tablet S ook daadwerkelijk spatwaterbestendig is raden wij je aan dit niet te doen, net als bij elk ander electronisch apparaat overigens. Via Reuters
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties