Androidworld
Androidworld
Sony lijkt de laatste tijd erg druk te zijn met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe Androidtoestellen. Zo zagen we vorige week al de Sony Hayabusa voorbijkomen. Achter de schermen lijkt Sony in ieder geval ook de Sony Xperia SL in ontwikkeling te hebben. De Sony Xperia SL zou de opvolger of een 'plus'-versie moeten worden van de Sony Xperia S. Op de Taiwanese website ePrice doken een afbeelding en mogelijk specificaties van de Xperia SL op.

Sony Xperia SL

Waar de Sony Xperia S nog beschikte over een dual-core Snapdragon-chipset met een snelheid van 1.5 GHz, beschikt de Sony Xperia SL hoogstwaarschijnlijk over een dual-core Snapdragon S3-chipset met een processor met een kloksnelheid van 1.7GHz. De Sony Xperia SL zou gelanceerd worden met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en zou volgens het bericht uitgebracht worden in een vijftal kleuren, te weten zwart, zilver, wit, roze en paars. De Sony Xperia SL en dus ook de specificaties van het toestel zijn echter nog niet bevestigd door Sony. Het is dus nog even afwachten of ePrice inderdaad over de juiste specificaties beschikt. Het is ook mogelijk dat het toestel over een nieuwere chipset zal beschikken, bijvoorbeeld de veel beter presterende Snapdragon S4-chipset.

Lancering eind augustus?

Hoogstwaarschijnlijk zullen we aan het eind van deze maand de definitieve specificaties en mogelijk datum van lancering te horen krijgen op Sonys eigen event. Het Sony-event zal twee dagen voor de start van de IFA 2012 plaatsvinden in Berlijn.

Bron: Engadget en ePrice

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Roel Janssen

Androidfan, -liefhebber en -bewonderaar. In het bezit van een Nexus 4, Transformer Prime en HP Touchpad. Schrijft over alles wat met Android te maken heeft.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties