Androidworld
Androidworld
De letter 'T' mist nog in de NXT-lijn, wellicht zal dit de Xperia Mint worden. Een variant met betere specificaties zou dan logischerwijs Xperia TX kunnen gaan heten. Volgens een aantal bronnen is dit hetzelfde high-endtoestel welke eerder onder de codenaam Hayabusa lekte.

Sony Xperia TX

Volgens berichtgeving in de pers zal de Sony Hayabusa, het nieuwste vlaggenschip van Sony, worden verkocht onder de naam Sony Xperia TX. Het zou dan zeer waarschijnlijk zijn dat de enige missende letter in de Xperia NXT-lijn, de 'T' ook zal volgen en wel in de vorm van de eerder gelekte Xperia Mint/Xperia T. De TX kan dan een zwaardere variant hierop zijn. We hopen daarnaast nog steeds dat de Xperia TX/Hayabusa iets weg heeft van de Japanse Xperia GX. Dit toestel bevat onderstaande specificaties:
  • Beeldscherm: 4.6-inch HD Reality (720p/319 ppi)
  • Processor: 1.5 GHz dual-core Snapdragon S4
  • Camera achter: 13 megapixels (1080p video/30fps)
  • Geheugen: 1 GB RAM/16 GB opslag
  • Batterij: 1700 mAh
  • Android 4.0.4
  • Softwareknoppen

Nieuws

Ook zijn er geruchten geweest omtrent de Sony Xperia SL, de eventuele opvolger van de Sony Xperia S en vanochtend schreven we nog over de Sony LT25, ook wel Tsubasa genoemd. Er staat ons dus nog heel wat Sony-nieuws te wachten. Helaas is nog onduidelijk of bovenstaande toestellen ook in de Benelux zullen worden verkocht. Wellicht dat er op de komende IFA-beurs in Berlijn meer informatie zal worden vrijgegeven.
Bron: XperiaBlog
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties