Androidworld
Androidworld
Sony Ericsson heeft al diverse Androidtelefoons de wereld ingeslingerd. We kennen de Xperia X10, X10 Mini, X10 Mini Pro en de X8. Aangezien Sony Ericsson groots heeft ingezet op Android is het niet heel gek dat er de komende tijd nieuwe toestellen zullen worden toegevoegd. Dat is dan ook precies de reden waarom Sony Ericsson een persevent heeft aangekondigd voor 13 februari. Er zullen daar nieuwe toestellen voor de Xperia-lijn worden aangekondigd.
Productaankondiging Sony Ericsson laat via een persbericht weten dat er op 13 februari in Barcelona een persevent zal plaatsvinden waarop nieuwe Xperia-producten worden aangekondigd. Het event zal beginnen omstreeks 18:00 uur. Nu is de vraag natuurlijk wat Sony Ericsson zoal gaat aankondigen. Wij doen een gokje en zeggen dat het de Xperia X12 en de Xperia Play (beter bekend als de PlayStation Phone) zullen zijn. Beide toestellen zullen naar verwachting draaien op Gingerbread, de nieuwste versie van Android. De toestellen zullen zich waarschijnlijk gaan richten op twee verschillende doelgroepen, aangezien de Xperia Play vooral gericht zal zijn op gaming.

Persbericht

In het Nederlands:
Ontdek wat er nieuw is en wat Sony Ericsson gaat doen, op 13 februari in Barcelona. We hopen u van harte te mogen verwelkomen op de Sony Ericsson Product Announcement, waar u kennis zal maken met de nieuwe leden in de Xperia-familie. Datum: zondag 13 februari Tijd: 18:00 uur Locatie: centrum van Barcelona Meer details komen binnenkort. Zet de datum alstublieft in uw agenda. We zien ernaar uit om u daar te ontvangen!
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Yorick Reuvekamp

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties