Naar content

Sonos 3.6 biedt ondersteuning voor Androidtablets

· 30 november 2011

De meest gehoorde klacht over de Sonos Controller voor Android was toch wel de ondersteuning voor Androidtablets. Wel, dat is nu verleden tijd. Er staat een update in de Android Market, Sonos System Software 3.6, die de app geschikt maakt voor Androidtablets met Androidversie 2.2 of hoger.

Het Sonos-muzieksysteem

Dit muzieksysteem is een all-in-one draadloos muzieksysteem met aan de achterkant een aansluiting voor je koptelefoon, analoge ingangen en een ethernetswitch met 2 poorten. De verschillende systemen zijn te verbinden via ethernetbekabeling of wifi. Wanneer je in draadloos internet hebt, zul je een Sonos ZoneBridge op je breedbandrouter moeten aansluiten. De ZoneBridge kan ook worden gebruikt om het bereik van je Sonos-systeem te vergroten en het draadloze dekkingsgebied van de Controller uit te breiden. De aansturing van je Sonos-systeem geschiedt via een controller en uiteraard de applicatie op je Androidtoestel.

Sonos Labs en Spotify

Naast de ondersteuning voor Androidtablets, introduceert Sonos met versie 3.6 ook Sonos Labs. Dit is een bètaomgeving waar gebruikers nieuwe muziekdiensten kunnen testen voordat ze officieel worden gelanceerd op Sonos-systemen. Er zullen regelmatig nieuwe diensten worden toegevoegd. Tevens is de integratie van Spotify verbeterd in Sonos 3.6. Spotify-fans hebben nu toegang tot hun Spotify Inbox en kunnen muziek afspelen van de nieuwe releases en toptracks van Spotify. Ook is er ondersteuning voor AAC+-codecs toegevoegd.

Andere functies

Sonos Controller for Android biedt meer functies, bijvoorbeeld een alarm, beheer van de muziekbibliotheek en Twitter-ondersteuning voor Androidtelefoons en -tablets.

Video

http://www.youtube.com/watch?v=EeaekCpTjJ4&hd=1

Downloaden

De update staat nog niet in de Android Market. We hebben hierover contact gezocht met Sonos en ze geven aan dat de app zo snel mogelijk in de Android Market zal verschijnen. Scan onderstaande QR-code of klik erop om de Sonos Controller for Android-app te downloaden of bij te werken. [qrcode name="com.sonos.acr"]

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

App review: Sonos Controller for Android

Sonos Controller voor Android vanaf maart beschikbaar

Reacties (4)
Bezig met laden van reacties...