Androidworld
Androidworld
De meest gehoorde klacht over de Sonos Controller voor Android was toch wel de ondersteuning voor Androidtablets. Wel, dat is nu verleden tijd. Er staat een update in de Android Market, Sonos System Software 3.6, die de app geschikt maakt voor Androidtablets met Androidversie 2.2 of hoger.

Het Sonos-muzieksysteem

Dit muzieksysteem is een all-in-one draadloos muzieksysteem met aan de achterkant een aansluiting voor je koptelefoon, analoge ingangen en een ethernetswitch met 2 poorten. De verschillende systemen zijn te verbinden via ethernetbekabeling of wifi. Wanneer je in draadloos internet hebt, zul je een Sonos ZoneBridge op je breedbandrouter moeten aansluiten. De ZoneBridge kan ook worden gebruikt om het bereik van je Sonos-systeem te vergroten en het draadloze dekkingsgebied van de Controller uit te breiden. De aansturing van je Sonos-systeem geschiedt via een controller en uiteraard de applicatie op je Androidtoestel.

Sonos Labs en Spotify

Naast de ondersteuning voor Androidtablets, introduceert Sonos met versie 3.6 ook Sonos Labs. Dit is een bètaomgeving waar gebruikers nieuwe muziekdiensten kunnen testen voordat ze officieel worden gelanceerd op Sonos-systemen. Er zullen regelmatig nieuwe diensten worden toegevoegd. Tevens is de integratie van Spotify verbeterd in Sonos 3.6. Spotify-fans hebben nu toegang tot hun Spotify Inbox en kunnen muziek afspelen van de nieuwe releases en toptracks van Spotify. Ook is er ondersteuning voor AAC+-codecs toegevoegd.

Andere functies

Sonos Controller for Android biedt meer functies, bijvoorbeeld een alarm, beheer van de muziekbibliotheek en Twitter-ondersteuning voor Androidtelefoons en -tablets.

Video

http://www.youtube.com/watch?v=EeaekCpTjJ4&hd=1

Downloaden

De update staat nog niet in de Android Market. We hebben hierover contact gezocht met Sonos en ze geven aan dat de app zo snel mogelijk in de Android Market zal verschijnen. Scan onderstaande QR-code of klik erop om de Sonos Controller for Android-app te downloaden of bij te werken.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties