Androidworld
Androidworld
Ski Safari is één van de leukste Androidgames van dit moment. In deze arcadegame maak je een afdaling op de ski's terwijl je salto's maakt en stenen ontwijkt. Daarnaast kom je ook wilde dieren tegen die je allemaal wat extra te bieden hebben. Gisteren heeft ontwikkelaar Defiant Development een grote update uitgebracht van de game en het is nu mogelijk om power-ups en outfits aan te schaffen. Daarnaast is er ook een nieuwe piste aan de game toegevoegd.

Ski Safari

Inmiddels heb ik Ski Safari al een behoorlijke tijd gespeeld. De game blinkt uit in eenvoud: het enige wat je hoeft te doen is op het scherm drukken wanneer je wilt springen. Wil je een salto maken, dan houd je de aanraking wat langer vast. Met de grafische cartoon-achtige stijl zit het bij de game helemaal goed. De dieren in de game vervullen een bijzonder rol. Kom je een pinguïn (of Yeti) tegen, dan kun je op hun rug gaan zitten om zo harder van de helling af te glijden. Een grote adelaar tilt je op en neemt je vele honderden meters mee. Daarnaast zijn er ook sneeuwscooters te vinden in de game te vinden. Wanneer je een salto maakt terwijl je bijvoorbeeld een pinguïn zit, krijg je een bonus. De update van vandaag voegt een tweede piste toe, die een wat duistere indruk maakt dan de standaardpiste. De belangrijkste toevoeging die de update brengt is de shop. In deze shop, waarmee je betaalt met de mysterieuze muntjes die je verzamelt tijdens het skiën, kun je nieuwe outfits kopen, maar ook power-ups.

Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=h1P9B5IjlpU

Screenshots

Beschikbaarheid

Ski Safari kost €0,78 en is beschikbaar voor Androidapparaten met Android 2.0.1 of hoger. Om Ski Safari aan te schaffen klik je op de QRCode hieronder. Je wordt dan direct naar de Google Play Store gestuurd. Ski Safari is echt een aanrader, waar je je door verslavende gameplay een behoorlijke tijd mee kunt vermaken.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties