Androidworld
Androidworld
Ik weet niet of Apple ook een patent heeft op de spanning voor een event, anders zouden ze Samsung daar ook nog wel eens voor kunnen aanklagen. Samsung doet momenteel enorm zijn best om de spanning voor de komende persconferenties naar het kookpunt te brengen. De laatste dagen hebben we hier op Androidworld HQ meerdere uitnodigingen ontvangen voor bijeenkomsten van Samsung. Vermoed wordt dat Samsung eind augustus de opvolger van de Galaxy Note gaat presenteren.

To Note or not to Note

Vanochtend vroeg bracht Engadget het nieuws dat een vertegenwoordiger van Samsung had bevestigd dat tijdens het Unpacked Event van 29 augustus de nieuwe Galaxy Note zal worden onthuld. Dat zou dan precies een jaar na de eerste Galaxy Note zijn. Waarschijnlijk heeft er iemand voor zijn beurt gesproken, want via AllthingsD lezen we dat Samsung helemaal niks wil zeggen over welke nieuwe producten er op de verschillende evenementen zullen worden gelanceerd. Er staan twee grote Samsung-evenementen te gebeuren, in de Verenigde Staten op zal er op 15 augustus iets plaatsvinden en op 29 augustus zal in Berlijn het Unpacked Event plaatsvinden voorafgaand aan de grote consumentenelectronicabeurs IFA in Berlijn. Laatstgenoemde is doorgaans het moment waar de grote onthullingen worden gedaan wat betreft nieuwe producten. Afgezien van de twee grote persconferenties zijn er de komende weken nog wat kleine lokale evenementen, zo zullen wij aanstaande maandag aanwezig zijn bij een kleine sessie van Samsung. Ook hier is niet gezegd waar het om gaat of waar we het over gaan hebben, maar mogelijk gaat het om de introductie van de Samsung Galaxy Note 10.1.

Spanning

Het is een publiek geheim dat we de komende weken waarschijnlijk twee nieuwe apparaten gaan zien. Sinds februari hebben we het al over de Samsung Galaxy Note 10.1 en het is te hopen voor Samsung dat ze ons nu eindelijk eens een gereed product laten zien. Daarnaast verwachten we natuurlijk de opvolger van de succesvolle Samsung Galaxy Note. Maar je weet het niet, misschien hebben ze nog wel een verrassing voor ons.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden van reacties