Androidworld
Androidworld
De mensen van Samsung hebben er vertrouwen in, ze verwachten dat de opvolger van de Note veel sneller zal verkopen. Men denkt dat de Samsung Galaxy Note II drie keer zo snel de winkels zal uitvliegen dan de eerste 'phablet' van Samsung. De eerste Note moest de consument nog overtuigen omdat vooral het formaat erg groot was, maar nu is vraag naar zijn opvolger al erg groot. Het toestel, dat deze week in de winkels ligt, krijgt een iets groter scherm dan zijn voorganger, maar zal qua afmetingen ongeveer hetzelfde blijven.

Miljoenen

De Samsung Galaxy Note ging het afgelopen jaar meer dan 10 miljoen keer over de toonbank, waarvan 2-3 miljoen in thuisland Zuid-Korea. Dat zijn respectabele aantallen wanneer we het over een betrekkelijk nieuw formaat toestel hebben. De nieuwe Samsung Galaxy Note II heeft een iets groter scherm maar door de smallere randen is het formaat van het toestel even groot gebleven. De binnenzijde is nu voorzien van een quad-core-processor en als je goed kijkt zie je ook nog de 2GB RAM zitten. De S Pen is nog belangrijker geworden bij de Note II, er zijn meer functies en hij beschikt over 1024 drukpunten zodat schrijven op het beeldscherm voelt alsof je met een echte pen aan het schrijven bent. Lees hier meer of bekijk de onderstaande video

http://www.youtube.com/watch?v=MwPcrub8BOU

Samsung Galaxy Note II

Afgelopen vrijdag kregen we van lezer Christiaan al een foto door van een gratis dagblad die paginagroot adverteerde dat de Samsung Galaxy Note II vanaf toen te koop was in de Nederlandse winkels.

We hebben dit nagevraagd bij The Phone House en er schijnt al een kleine lading met Note II's aangekomen te zijn in Nederland. Deze zijn onderweg naar de winkels of daar al gearriveerd. Aan het eind van de volgende week zullen alle winkels van The Phone House voorzien zijn van een voorraad Note II's.

Morgen zal Androidworld aanwezig zijn bij de presentatie van de Samsung Galaxy Note II aan de Nederlandse pers. Wie van onze lezers gaat zijn spaarpot stukslaan en een Note II kopen?

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties