Androidworld
Androidworld
Eergisteren bracht Tweakers het nieuws dat er een aantal gebruikers van de Samsung Galaxy S III overklaarbare scheurtjes in de behuizing van hun toestel hadden aangetroffen. Ook op ons forum en via Twitter kregen we een aantal meldingen over de scheurtjes. Samsung heeft via een statement laten weten dat de schade zal worden gerepareerd onder garantie.

Garantie

Wanneer een bezitter van een Galaxy S III ook last heeft van de scheurtjes in de behuizing, kan hij/zij deze terugsturen naar Samsung. Deze zal controleren of de scheurtjes niet onder de gewone gebruiksschade vallen en de telefoon voorzien van een nieuwe behuizing.
Als S III-gebruikers kleine scheurtjes in de behuizing aantreffen die verder gaan dan normale gebruikssporen, kunnen zij contact opnemen met de winkel of met ons", zegt woordvoerster Vivian Peters tegenover Tweakers.net.
Peters weet ook te melden dat ze relatief weinig meldingen hebben gehad van dit defect, het gaat blijkbaar om een fout in een klein gedeelte van de productie. We hebben ook op buitenlandse website's nog niks gelezen over dit probleem, voorlopig lijkt dit puur een Nederlands probleem.

Onder vuur

Door de grote populariteit van de Galaxy-serie van Samsung zien we ook dat elk mankement onder een vergrootglas gelegd wordt. Eerst was er het nieuws van de ontplofte S III, nu de scheuren in de behuizing en daarnaast heeft Samsung rechtszaak na rechtszaak door de aanklachten van Apple.

Bron: Tweakers via NU.nl

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties