Androidworld
Androidworld
We kunnen er wel van uitgaan dat de (koude?) oorlog tussen Apple en Samsung voorlopig nog niet over is. In de laatste twee keynotes van Apple was het overduidelijk hoe men over Samsung dacht. Op zijn beurt is Samsung momenteel erg actief met het bedenken van reclame-uitingen waarin Apple te kijk wordt gezet.

Video

Eerder schrevenwe al over de advertentie die Samsung geplaatst had waarin de specificaties van de iPhone 5 en de Samsung Galaxy S III tegenover elkaar gezet waren. Blijkbaar was dit nog niet genoeg voor Samsung, want het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft net als vorig jaar een video gemaakt waarin de kopers van de iPhone 5 belachelijk worden gemaakt. In deze nieuwe video zien we wederom de kopers van een iPhone in de rij staan terwijl de Samsung-gebruikers commentaar leveren. De rode draad door deze commercial is dat men met de iPhone 5 mogelijkheden krijgt die op de Samsung Galaxy S III allang aanwezig zijn. Met de introductie van een ouder echtpaar die in de wachtrij plaatsneemt, wil Samsung zeggen dat de iPhone 5 voor de oudere generatie is.

Video

http://www.youtube.com/watch?v=nf5-Prx19ZM

Afgezien van het feit dat deze reclame grappig bedoeld is, denk ik dat je wel moet uitkijken met dit soort activiteiten, het komt als snel kinderachtig over. Beide systemen hebben hun charmes, voordelen en nadelen. Wat denken onze lezers van deze manier van adverteren? Geoorloofd, of moeten de bedrijven zich toch meer richten op hun eigen producten?

Let op: houd het netjes en inhoudelijk. We krijgen de laatste tijd regelmatig reacties die niet door de beugel kunnen. Wij zullen kwetsende opmerkingen verwijderen.

Bron: The Verge

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties