Androidworld
Androidworld
Bijna elk bedrijf heeft wel een PC- of Macprogramma waarmee het mogelijk is om vanaf de PC je toestel te beheren of eventueel updates te doen. Samsung gebruikt hier al tijden Kies voor, een programma waar de meningen over verdeeld zijn en niet iedereen enthousiast van kan worden. Met Kies 2.5.x is er wederom een nieuwe versie beschikbaar die onder andere over een nieuw uiterlijk beschikt.

Samsung Kies 2.5

Met Samsung Kies is het mogelijk om bijvoorbeeld je bestanden te beheren of foto's op je PC te zetten vanaf je Androidtoestel. Ook is het mogelijk om via deze tool backups te maken, muziek over te zetten en allerlei andere zaken te beheren. Het was in het verleden niet altijd even makkelijk om verbinding te krijgen met Kies en je Androidtoestel. Of dat in deze versie makkelijker is, is niet bekend, maar wel hebben we gezien dat Kies een volledig nieuw uiterlijk heeft gekregen en wat dat betreft weer even mee kan.

Beschikbaarheid

De nieuwste versie van Kies is rechtstreeks van de website van Samsung te downloaden. Kies is overigens niet vereist om je toestel te laten functioneren, maar is een (soms) handige tool en heeft de mogelijkheid om firmware-updates uit te voeren op je toestel. Samsung Kies is hier te downloaden met een uitgebreide beschrijving ervan.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 6P.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties