Androidworld
Androidworld
05 maart 2012 09:30 uur
Er doen al langer geruchten rond over een update voor de Samsung Galaxy S II, echter lijkt lijkt het er nu op dat er eindelijk officieel nieuws is. De Israëlische tak van Samsung Mobile heeft op hun officiële Facebook-pagina laten weten dat ze 15 maart verwachten als de datum waarop de update in Israël gaat uitkomen. Over het algemeen liggen de uitroldata van updates in de verschillende landen bij Samsung niet ver uit elkaar, waardoor een update ook in Nederland dichtbij lijkt.

Android 4.0

Nu de lancering van de Samsung Galaxy S III steeds dichterbij komt, hoopt iedereen dat de update voor de Galaxy S II er ieder moment zal zijn. Zoals eerder vermeld heeft Samsung Mobile in Israël liet op haar Facebookpagina het volgende weten:
We hebben er hard aan gewerkt, zoals beloofd. Jullie hebben geduldig gewacht. En op 15 maart zal het eindelijk uitkomen: Android 4.0, Ice Cream Sandwich, voor de tienduizenden Galaxy S II's welke ofwel bij een telecombedrijf zijn gekocht in Israël of direct bij ons. We zijn erg enthousiast naar de uitrol en we hopen dat jullie dat ook zijn :)

Dichtbij

Voor de Galaxy S II-eigenaren in Israël goed nieuws en waarschijnlijk ook voor Galaxy S II-eigenaren in Nederland. Over het algemeen betekent een update in een ander land dat we ook in Nederland niet lang meer hoeven te wachten. Dat Samsung hard aan de update werkt, blijkt niet alleen uit het Facbookbericht van Samsung Israël, maar ook uit de diverse uitgelekte testversies. Wij houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Bron: Androidcentral

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dimitrie

Reacties

 • Sipke

  Volgens mij is de Galaxy Note vrijwel identiek aan S II, zou dat dan betekenen dat ICS voor de Note ook snel beschikbaar is?

  • Gutanoth

   Heerlijk! kan niet wachten! Vooral omdat ik graag chrome op mijn S2 heb :D

   • robijno

    nu ook snel de galaxy note en de samsung galaxy tab 10.1 3g!!!
    damn.. hou niet van het lange wachten

    • John

     Kan ook niet wachten.ik heb nu dat af en toe s2 uitvalt versie 2.3.6

     • Marc

      erg goed nieuws voor de Sgs2 gebruikers.. ookal lijkt Google met haar Nexus S achter te lopen.. ben benieuwd wat daar te recht van gaat komen.

      • Daniel B

       Das mooi voor de samsung gebruikers onder ons. Dan zijn ze waarschijnlijk eerder als mijn geliefde htc snif ergens eind maart komt het bij ons, dus das lekker onduidelijk nog. Maar toch gefeliciteerd ;-)

       • Vallinny

        Eerst zien dat hij deze maand nog uitkomt en bug vrij is. draait nog op 2.3.5. ben benieuwd als hij ook zo lekker gaat draaien zoals me transformer :)

        • sidius

         eerlijk gezegd ben ik blij van htc af te zijn. Had de Desire (classic). Was toen hun vlaggenschip. Je kunt er maar weinig progsels op kwijt met dat geheugen. En dan de lange wachttijden met een nieuwe android. Alleen omdat dat sense zo lomp was kon er geen nieuwe op. Heb nu de sgs2 en bevalt nu al beter!

         • Johan

          het verschil in branded en unbranded zal hier ook wel weer gaan spelen lijkt me. ik denk dat veel mensen op voorhand al heel geduldig moeten zijn