Naar content
Trending apps
 • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

Trending games
 • Super Mario Run

 • RollerCoaster Tycoon® Classic

 • Bully: Anniversary Edition

 • Paper Wings

 • Pokémon GO

Trending smartphones
 • Huawei P10

 • LG G6

 • Samsung Galaxy S8+

 • Samsung Galaxy S8

 • Samsung Galaxy S6 Edge

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

 • ASUS ZenPad S 8

 • ASUS ZenPad 8

Bescherming is alles!

Dit zijn de 10 beste Samsung Galaxy S8-hoesjes

· 19 april 2017

Met een Samsung Galaxy S8-hoesje bescherm je je smartphone. Niet onbelangrijk, want krassen of andere beschadigingen willen we niet. Daarom hebben we de 10 beste hoesjes voor de Galaxy S8 voor je op een rij gezet.

Samsung Galaxy S8-hoesjes

Hoesjes voor de Samsung Galaxy S8 zijn er in alle soorten en maten. Er zijn originele hoesjes van Samsung zelf, maar ook exemplaren gemaakt door andere accessoire-fabrikanten. Deze verschillen in kwaliteit, prijs en natuurlijk looks. We hebben daarom een lijst samengesteld met de beste hoesjes in alle prijsklassen, met verschillende looks van meerdere merken. De hoesjes hieronder zijn specifieke voor de S8, maar deze zijn ook beschikbaar voor de grotere Samsung Galaxy S8+

1. Spigen Neo Samsung Galaxy S8

Spigen is geen onbekende speler op de hoesjes-markt en voor veel modellen wordt er dan ook een hoesje uitgebracht. De Spigen Neo heb ik zelf vaker gebruikt op eerdere smartphones en is dan ook een ideale, populaire cover voor de Galaxy S8.

Spigen Neo Samsung Galaxy S8 (€ 29,95)

Galaxy S8 hoesje

2. Ultra thin clear cover Galaxy S8

De Ultra thin clear cover is een officieel Samsung-hoesje en wordt veel verkocht. Deze is niet te aanwezig, beschikbaar in verschillende kleur en geeft toch enige bescherming aan het toestel.

Ultra Thin Clear Cover Galaxy S8 (€ 17,95)

S8 hoesjes

3. Muvit Folio Stand Galaxy S8

Ben je meer van een flipcover, dan is de Muvit folio stand voor de S8 een goede optie. Dit S8-hoesje kan dichtgeklapt worden en is voorzien van opbergruimte voor de nodige pasjes. Daarnaast kan deze cover gebruikt worden als stand, om bijvoorbeeld video's te kijken.

Muvit Folio Stand Galaxy S8 (€ 22,49)

S8 hoesjes

4. Case Mate barely there voor Galaxy S8

Ben je op zoek naar een hoesje waar je bijna niets van ziet of merkt? Dan is deze 'barely there' een goede optie. Niet te duur, niet te opzichtig, gewoon een hoesje voor de S8.

Case Mate barely there voor Galaxy S8 (€ 14,99)

Galaxy S8 hoesjes

5. Spigen rugged armor Galaxy S8 hoesje

Ben je voor het iets ruigere werk, dan is de rugged armor van Spigen een goede optie. Deze biedt wat meer bescherming en een stevige grip aan de achterzijde. 

Spigen Rugged armor Galaxy S8 hoesje (€ 18,95)

Galaxy S8 hoesjes

6. Otterbox Symmetry Galaxy S8

Otterbox staat bekend om zijn goede bescherming en dat is ook het geval met dit hoesje. De Symmetry voor de S8 heeft een goede pasvorm en zorgt - Otterbox-style - voor extra veiligheid.

Otterbox Symmetry S8 (€ 31,99)

Galaxy S8 hoesjes

7. Alcantara Back S8

Dit is misschien een beetje een vreemde eend in de bijt, ook al is het een officieel hoesje van Samsung. Het kunststof hoesje is zodanig gemaakt zodat het op suède lijkt en voelt dus lekker zacht aan. Dit speciale hoesje is er in verschillende kleuren en biedt - volgens Samsung - stijl.

Alcantara Back S8 (€ 49,99)

Galaxy S8 hoesje

8. Ultra Thin hoesje S8

We hebben ook een goedkope optie voor je opgezocht. Deze ultra thin-cover voor de S8 kost nog geen tientje en biedt basisbescherming voor de smartphone.

Ultra Thin hoesje S8 (€ 7,95)

Galaxy S8 hoesje

9. Spigen Thin fit Galaxy S8

Spigen is een populair merk en komt dan ook regelmatig voor in ons lijstje. We hebben de Spigen Thing fit gekozen omdat deze iets minder robuust is dan een aantal andere modellen, maar wel nog steeds betaalbaar.

Spigen Thin fit Galaxy S8 (€ 18,95)

S8 hoesjes

10. Galaxy S8 Led view cover

Wil het gek maken, dan ga je voor de LED view-cover van Samsung. Zoals te zien op de afbeelding kan deze content weergeven op het hoesje, waaronder de tijd. Hiervoor moet je wel iets dieper in de buidel tasten, maar dan heb je ook iets...

Galaxy S8 Led view cover (€ 59,99)

S8 hoesjes

Er zijn natuurlijk nog VEEL meer opties om hoesjes te kopen. Niet alleen in Nederland zijn er verschillende shops die ze aanbieden, je kunt ook in het buitenland terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan webwinkels als AliExpress. Het zal wel iets langer duren voordat ze arriveren, maar je zult in ieder geval goedkope Galaxy S8-hoesjes kunnen vinden. Neem wel altijd deze tips mee als je gaat shoppen in China.

Androidworld Reader-app

Download de officiële Androidworld-app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en interessante apps!

Download nu

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S8

Toptoestellen van 2017 Samsung Galaxy S8 en S8+ officieel: randloos scherm spreekt voor zich

Hoi S8! Preview Samsung Galaxy S8: randloze hoogvlieger met ambitie

Reacties (25)
Bezig met laden van reacties...