Androidworld
Androidworld
De Samsung Galaxy S4 (Vodafone) heeft vandaag een update ontvangen waarbij er onder andere 4G wordt geactiveerd. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat Vodafone recent het 4G-netwerk in heeft geschakeld in de Randstad.

Samsung Galaxy S4

Op dit moment is de Samsung Galaxy S4 nog steeds het best verkopende Androidtoestel. Er zijn verschillende versies in omloop van de Samsung Galaxy S4, waarbij we in Nederland en België de Snapdragon-versie gebruiken. Ook hier zijn weer een aantal varianten in, een unbranded versie, maar ook zogenaamde branded versies, die verbonden zijn aan providers. Zo heeft onder andere Vodafone een eigen Samsung Galaxy S4, die dus ook door Vodafone van een update voorzien moet worden. Dat is vandaag het geval, met deze update wordt onder andere 4G geactiveerd volgens gebruiker Henk, hetgeen niet geheel toevallig is na de activatie van 4G vorige week. Na deze update ben je wel nog afhankelijk van de 4G-dekking van Vodafone, dus het snelle mobiele internet is nog niet voor iedereen beschikbaar. Welke wijzigingen er nog meer zijn doorgevoerd is niet bekend.

Update: ook de reguliere (unbranded) versie van de Samsung Galaxy S4 heeft de update ontvangen.

Beschikbaarheid

De nieuwste versie voor de Samsung Galaxy S4 is Over The Air (OTA) te downloaden via een WiFi-verbinding, dus rechtstreeks op je toestel. Deze update zou ook via het softwareprogramma Kies beschikbaar moeten zijn (bedankt Danny!). Met deze update gaan geen gegevens verloren, maar een back-up maken is altijd verstandig.

Bedankt Henk, Danny en Klaas

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 6P.

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S4

Bekijk alle aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S4.

Reacties

Bezig met laden van reacties