Androidworld
Androidworld
Gisteren schreven we over de nieuwe geruchten van de opvolger van de Samsung Galaxy S III, de Samsung Galaxy S IV die tijdens het Mobile World Congres 2013 aangekondigd zou worden. Deze geruchten blijken niet op betrouwbare informatie te berusten aldus Samsung. Dat wil echter niet zeggen dat de geruchten absoluut onjuist zijn: de tekenen wijzen in ieder geval op een lancering in de eerste helft van volgend jaar.

Samsung Galaxy S IV

Buiten een aantal details van het toestel werd aangegeven dat deze waarschijnlijk aangekondigd zou worden op het Mobile World Congres in Barcelona. Er werd behoorlijk enthousiast gereageerd op de geruchten, maar er waren ook teleurgestelde Samsung Galaxy S III-gebruikers die net een nieuw toestel aangeschaft hebben dat alweer 'bijna achterhaald is' volgens deze geruchten. Samsung stuurde gisteren een tweet de wereld in dat de geruchten over de Samsung Galaxy S IV simpelweg niet waar zijn.

Toch Samsung Galaxy S IV?

Het zou heel logisch zijn dat Samsung in de eerste helft van volgend jaar een de eventuele opvolger van de Samsung Galaxy S III zal aankondigen. Dit is vooral gebaseerd op vorige aankondigingen en lanceringen van de Galaxy S-serie. De eerste van deze serie werd in maart aangekondigd, in april gelanceerd, de S II werd in februari aangekondigd en ook in april gelanceerd. De laatste, de Galaxy S III, is in mei aangekondigd en gelanceerd. Deze laatste was later doordat deze simpelweg niet eerder klaar was, maar we kunnen bijna met zekerheid zeggen dat de Samsung Galaxy S IV 'ergens' in het eerste half jaar van 2013 op de markt zal komen. Via: Phandroid
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties