Androidworld
Androidworld
In China is men niet vreemd van het kopiëren van (populaire) producten. We zien daar dan ook een grote veelvoud aan merken en toestellen die allemaal verdacht veel weg hebben van het origineel. Deze keer is de Samsung Galaxy S III aan de beurt om nagemaakt te worden. Er zit ook een groot verschil in prijs, voor $ 209 kun je hem aanschaffen!

HDC Galaxy S3

De dubbelganger van de Samsung Galaxy S III heeft ook een vergelijkbare naam meegekregen, de HDC Galaxy S3. Dit toestel beschikt over een 4.7 inch scherm, 5MP camera aan de achterzijde en 0.3MP aan de voorkant. Met zijn 1 GHz MT6575 chipset, 512MB aan RAM en Android 2.3 (Gingerbread) doet hij toch wel een beetje onder voor de Samsung Galaxy S III. Hij is overigens, zoals in het fimpje te zien is, wel dikker dan de reguliere Samsung Galaxy S III en beschikt ook over de tekst 'Samsung' aan de achterzijde van het toestel.

Video

Zoals in de video te zien is loopt het toestel verrassend soepel, iets dat je zeker niet direct verwacht bij een dergelijke kloon. Helaas is de video offline gehaald!

Beschikbaarheid in Nederland

Helaas is op het moment dat wij dit artikel schrijven de website van Android-sale niet beschikbaar, dus of deze te bestellen is en naar Nederland verscheept kan worden is niet bekend. Zou jij een dergelijk toestel aanschaffen voor een prijs van $ 209? Via: Phandroid
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties