Androidworld
Androidworld
Jaja, daar is hij weer, de Jelly Bean-update voor de Samsung Galaxy S III. Schreven we deze week nog over een gelekte versie van Jelly Bean voor de Samsung Galaxy S III, heeft CNET bevestiging dat deze begeerde update in oktober verspreid zal worden.

Samsung Galaxy S III

De Samsung Galaxy S III is inmiddels een aantal maanden op de markt en heeft al flinke verkoopaantallen weten te bereiken. Hiermee is dit een erg populair toestel en is het voor Samsung zaak om deze zo snel mogelijk te updaten naar Android 4.1 oftewel Jelly Bean. We hebben de afgelopen weken al regelmatig gelekte versies van Jelly Bean voorbij zien komen, dus we wisten al dat deze niet meer ver weg kon zijn. Nu heeft Samsung tegenover CNET aangegeven dat Android 4.1 in oktober beschikbaar zal komen voor de Samsung Galaxy S III.

Beschikbaarheid

Buiten het feit dat je het natuurlijk direct op Androidworld leest dat de update beschikbaar is, kun je dit ook zelf controleren via de instelling van je toestel, de update wordt namelijk Over The Air (OTA) aangeboden. Deze is dan rechtstreeks op je toestel te downloaden via WiFi en er zou vanzelf een update-melding moeten verschijnen. Daarnaast wordt deze ook verspreid via KIES, het softwareprogramma voor PC of Mac van Samsung. Wanneer in oktober deze precies beschikbaar zal zijn, is niet bekend. Voor nu, nog even geduld aub... Via CNET
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties