Androidworld
Androidworld
Het kan maar niet op, op Androidworld voert Jelly Bean absoluut de boventoon de laatste paar weken. Logisch natuurlijk, want deze update brengt ook veel verbeteringen en mooie toevoegingen aan het Androidsysteem. Een nadeel voor vele smartphonegebruikers is, dat het nog even kan duren voordat deze beschikbaar is. Gelukkig is er een enthousiaste community die zelf flink aan de slag is gegaan, voor de Galaxy S II is er ook een Cyanogenmod 10 preview beschikbaar.

Samsung Galaxy S II

De Samsung Galaxy S II is een nog steeds een erg populair toestel en Samsung heeft aangegeven dat erbekeken wordt of deze officieel voorzien zal worden van de Jelly Bean-update. Voor degene die daar niet op kunnen wachten is er alvast een vroege niet-officiële versie van Android 4.1 beschikbaar voor de Samsung Galaxy S II. Deze werkt nog niet optimaal, maar is inmiddels wel te installeren op je toestel. Met deze zogenaamde custom ROM kun je alvast bekijken of de nieuwe functies van deze Androidversie voor jou zijn.

Beschikbaarheid

Om deze custom ROM te installeren heb je wel enig verstand nodig van PC's en je toestel zelf. Mocht je twijfelen om dit te doen, doe het dan niet! Je kunt je toestel onherstelbaar beschadigen en de kans is groot dat je garantie vervalt. Voor degene die hem willen installeren, je kunt terecht op XDA om de ROM te downloaden.

Tip: Wes786

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Reacties

Bezig met laden van reacties