Androidworld
Androidworld
Het toestel is nog niet eens aangekondigd en de geruchten vertelden ons dat dit zou gaan gebeuren op het Mobile World Congress in Barcelona dat in februari gehouden wordt. Maar wees niet getreurd, want de Galaxy Note 3 Lite is nu al wel te vinden in sommige webshops.

Galaxy Note 3 Lite

Van de week schreven we nog over de Galaxy Note 3 Lite, een toestel wat gepositioneerd moet gaan worden tussen de Galaxy Note 2 en de Galaxy Note 3. Het toestel zou een 5,5 inch-scherm krijgen met een 720P-resolutie en 2GB aan werkgeheugen aan boord hebben. Het interne geheugen zou 16GB bedragen en de processor zou een zeskernige variant zijn. Er zou een quad-core 1,3 GHz-chipset samenwerken met een 1,7 GHz dual-core-chipset. Dit principe (dat big.LITTLE heet) hebben we vaker gezien in de Exynos 5-chipset van Samsung zelf. Deze heeft echter twee quad-core-processoren in plaats van één quad-core-processor en één dual-core-processor. De dikte van het toestel zou 8,6mm zijn en de accu zou een capaciteit hebben van 3100mAh.

Samsung Galaxy 3 Note LiteBron: Sammobile

Niet gepresenteerd, wel te bestellen

Nieuwemobiel meldt dat de Galaxy Note 3 Lite op verschillende websites is verschenen. Het toestel is te vinden onder de naam 'Galaxy Note 3 Lite', heeft als typenummer N7505 en ook zien we het prijskaartje van zo'n € 560. Een genoemde datum van verkrijgbaarheid is begin februari. Dat is apart te noemen want de MWC is dan niet eens begonnen, maar webshops hebben weleens vaker foutieve data en informatie op hun websites staan. De huidige Galaxy Note 3 is op het moment van schrijven voor enkele tientjes minder verkrijgbaar, dus of iemand de Note 3 Lite zou aanschaffen voor deze prijs... Er is ook gesproken over de naam Samsung Galaxy 3 Neo, iets wat zelfs bevestigd leek. De webshops hebben het niet over een Neo, maar over een Lite-versie, dus wat het echt gaat worden zal even afwachten zijn op de officiële presentatie van het toestel.

Samsung Galaxy Note 3 Lite verschijnt bij webshopsBron: Nieuw
mobiel.nl

Beschikbaarheid

Vooralsnog zijn we wat skeptisch over de beschikbaarheid van het toestel begin februari, maar we kunnen alleen maar afwachten wanneer de Galaxy Note 3 Lite daadwerkelijk in de winkels ligt. Als dat zo is, lees je dat uiteraard hier op Androidworld.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Colin Baak

Androiduser vanaf (bijna) het eerste uur... Motorola Milestone was m'n eerste Androidphone. Tot drie keer opnieuw gekocht omdat die zo mooi was, maar heden ten dage gewoon echt te oud. Tientallen (Android)telefoons gehad en ik heb momenteel een uit Duitsland geïmporteerde en unieke Sony Xperia ZL op zak... Voorliefde voor gadgets, tablets, telefoons, Android en laptops en die wil ik met jullie delen!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy Note 3

Bekijk alle aanbiedingen voor de Samsung Galaxy Note 3.

Reacties

Bezig met laden van reacties