Androidworld
Androidworld
Nadat we vanochtend het nieuws brachten dat HTC bezig was met de Jelly Bean-update voor de HTC One X en de HTC One S, is er ook nieuws over Samsung naar buiten gekomen. De heren van Sammobile, die over het algemeen over correcte informatie beschikken, geven aan dat Samsung inmiddels in een vergevorderd stadium is met de update voor de Samsung Galaxy S III en aan het testen is op de Galaxy S II.

Samsung Galaxy S III

Het is niet meer dan logisch dat de Samsung Galaxy S III een update krijgt naar Android 4.1, ook wel Jelly Bean genoemd. Dit high-end toestel is recent uitgekomen en wordt gezien als het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Er is nog niets bekend over een eventuele datum, maar op Sammobile wordt er gesproken over augustus of september, hetgeen natuurlijk al redelijk dichtbij is.

Samsung Galaxy S II

De Samsung Galaxy S II is inmiddels al ruim een jaar op de markt, maar nog steeds een erg populair toestel. Samsung zou aan het testen zijn met de Jelly Bean-update voor dit toestel en de eerste resultaten zien er goed uit. Dit is overigens nog geen bevestiging dat deze er ook daadwerkelijk gaat komen, maar de kans is natuurlijk aanwezig. Samsung is nog niet met een officiële lijst naar buiten gekomen, maar het zou goed kunnen dat de Samsung Galaxy S III, de Samsung Galaxy S II en de populaire Samsung Galaxy Note alledrie een update krijgen naar Jelly Bean. Via Sammobile
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties