Androidworld
Androidworld
Samsung heeft al eens eerder een apparaat op de markt gebracht als mediaspeler, draaiend op Android. Deze Galaxy Player gaat een opvolger krijgen in de vorm van de Samsung Galaxy Player 5.8 die vandaag, vlak voor de consumentenelektronicabeurs IFA, officieel bevestigd is door Samsung.

Samsung Galaxy Player 5.8

De Galaxy Player is een mediaspeler die al jouw favoriete media kan afspelen zoals bijvoorbeeld muziek en films. De 5.8 in de naam staat voor het 5,8 inch AMOLED qHD-scherm, dat vrij groot is voor een dergelijk apparaat. De schermresolutie is echter niet erg hoog. Daarnaast draait deze op een dual-core 1GHz-processor, beschikt hij over 1GB RAM en 16 of 32GB aan opslag. Daarnaast zit er een 3 megapixelcamera aan de achterzijde en een VGA-camera aan de voorzijde en de Galaxy Player 5.8 zal draaien op Android 4.0.4. Uiteraard heb je ook een WiFi-verbinding zodat je ook verbonden bent met het wereldwijde web en de daarbij behorende applicaties. Je kunt dus in principe alles met dit apparaat, behalve bellen via het mobiele netwerk van een provider.

Beschikbaarheid

We hebben nog geen concrete datum van lancering gevonden van de Samsung Galaxy Player 5.8 en er is niet bekend of deze ook naar Nederland zal komen, maar met de IFA in zicht, zal deze informatie niet meer lang op zich laten wachten. Ook verwachten we in de loop van de week meer prijsinformatie te krijgen. Via: Samsungtomorrow (vertaald)
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties