Androidworld
Androidworld
Pinterest is een populair sociale platform waar mensen praktisch alles kunnen delen. Zo kun je een prikbord maken over een bepaald onderwerp en hier allerlei foto's op 'vastpinnen' zodat je een overzicht houdt hiervan. Vanaf vandaag is de officiële applicatie beschikbaar in de Google Play Store.

Pinterest

Op Pinterst kun je foto's plaatsen op een prikbord over een onderwerp dat voor jou interessant is. Door ook andere mensen te volgen die dezelfde interesses delen krijg je al snel een compleet overzicht van alle informatie over jouw interesses in de vorm van foto's. Pinterest is eigenlijk een verzameling van verzamelingen. Pinterest is nog een relatief jong sociaal netwerk, maar er waren wel reeds applicaties beschikbaar voor iOS. Door een constante vraag van gebruikers, zo legt Pinterest uit in haar blog, is vandaag dan ook eindelijk de Androidapplicatie beschikbaar. Onze 'Pinterestenthousiasteling' Dimitry (Dim) gaf wel aan dat het niet mogelijk is om nieuwe borden aan te maken vanuit de applicatie.

Screenshots

[galleryold id="126263" exclude="126271" link="file" columns="5

Beschikbaarheid

De Pinterest Androidapplicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken. Deze is te installeren voor Androidtoestellen die draaien op Android 2.2 of hoger.

Beschikbaarheid

De Androidapplicatie van Pinterest is gratis te downloaden uit de Google Play Store door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken. Je kunt deze applicatie gebruiken op smartphones die draaien op Androidversie 2.2 of hoger.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 6P.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties