Androidworld
Androidworld
Wie kent de oude westerns nog, Tik Tak Tik Tak Boing ze tillen de pistolen op en Knal, of ruggen tegen elkaar 40 passen vooruit en zo snel mogelijk draaien om je tegenstander van kant te maken. Een beetje ouderwets niet? Tegenwoordig waarschuw je niet meer voor je iemand onderuit schiet, meestal hoor je alleen een scootertje en Rktktktktktkt en er ligt weer een oude drugsbaron omver. Om het schieten toch nog gezellig te houden hebben wij vriendelijke Androidusers nu PhotoSHOOT!
ReviewHomeIn de Android Dev Challange komen de leukste ideeën naar buiten uit Dev Challenge 1 kennen we Locale, Cab4me en PicSay. Nu we naar ADC 2 gaan komt er een nieuwe line-up van leuke applicaties, Photoshoot is daar één van. Photoshoot is van de Vrije Universiteit en ziet er voor een nieuw programma ontzettend slick uit. Als je het opstart krijg je een Mooi ontworpen houten bord met 3 mogelijkheden: Start a Duel, Accept a Duel en Instructions. Als er geen ander toestel in de buurt is raad ik iedereen aan de Instructions alvast eens door te nemen, de muziek en de presentatie zijn echt overweldigend voor een telefoon spelletje. Hieronder zie je de screens uit de uitleg en kan je de instructies al even bekijken maar probeer het vooral zelf eens Met alleen deze uitleg kan iedereen beginnen met zijn challenge de developers waarschuwen er in de FAQ voor dat de camera's van de toestellen niet zo snel zijn hier is helaas weinig aan te veranderen maar dat doet zeker niets af aan dit ontzettend originele idee. De developers dingen mee voor één van de grote ADC prijzen. Ze kunnen geldbedragen winnen tussen de $100.000,- en de $250.000,- Wat dit voor ons betekend? Vrij weinig alleen dat we er een erg leuk spelletje bij hebben om elkaar op straat weer eens achterna te gaan zitten Happy Shooting!!! Oordeel
Versie:1.0
Prijs:gratis
Market rating:[rating:2.55/5]
Ons eindoordeel:[rating:4/5]
[qrcode:photoshoot]Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Wessel van Waas

Wessel van Waas overal op internet te vinden als WvanWaas. Geboren en woonachtig in Gouda. Mijn toestellen: G1, HTC Tattoo, HTC Desire, LG Optimus 3D, Galaxy Nexus en Notion Ink Adam. Buiten schrijven voor Androidworld ontwikkel en ontwerp ik apps en houd mij voornamelijk bezig met het interaction design. Ik ben een student op de Haagse Hogeschool CMD en heb daarnaast mijn eigen ontwikkelbureau.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties