Naar content

Perfectioneer je foto's met Perfectly Clear

· 03 augustus 2012

De Androidtoestellen die momenteel op de markt zijn hebben allemaal eigenlijk wel de beschikking over een camera met een redelijke kwaliteit. Je komt er echter meestal pas naderhand achter dat een foto niet helemaal voldoet aan je wensen. Met behulp van Perfectly Clear kun je je foto's achteraf nog perfectioneren.

Perfectly Clear

Als je een foto gaat schieten met behulp van je Androidtoestel, dan heb je zelf veel in eigen hand. Je kunt ervoor kiezen (indien beschikbaar) of je de flits-functionaliteit inschakelt, de effecten waarvan je gebruik wilt maken en bijvoorbeeld of je de foto al extra wilt laten belichten. In de meeste gevallen zijn deze extra functies voldoende om een acceptabele foto te schieten. Als je naderhand echter nog niet helemaal tevreden bent met de geschoten foto's, kun je gebruik maken van Perfectly Clear. Perfectly Clear stelt je in staat om de foto's die in de galerij staan van jouw Androidtoestel een opfrisbeurt te geven. Bij het starten van de applicatie heb je de mogelijkheid een nieuwe foto te schieten, maar ook de mogelijkheid een foto te kiezen welke al in je galerij staat. Perfectly Clear analyseert vervolgens de foto en verbetert in eerste instantie zelf het kleurgebruik, de helderheid en de scherpte van de foto. Vervolgens kun je zelf aan de slag. Met behulp van de diverse functies kun je onder meer de belichting, kleurgebruik, scherpte en tint van de foto aanpassen. Als je een bepaalde configuratie hebt gekozen bij een foto dan kun je deze vervolgens opslaan en toepassen op andere foto's. Zo kun je dus met een paar drukken op de knop alle foto's van een bepaald moment een verbeterslag laten ondergaan.

Screenshots

[gallery include="125328,125321,125320,125323,125324,125325,125326,125327" columns="4" link="file"]

Nu beschikbaar in de Google Play Store

Perfect Clear is beschikbaar voor Androidtoestellen met Android 2.3.3 of hoger. Voor een bedrag van 99 cent kun jij al jouw foto's een opfrisbeurt geven. Om de app te installeren, klik je op de onderstaande QRCode, of scan je deze met de barcodescanner. [qrcode name="de.worldiety.athentech.perfectlyclear"] Via: Gizmodo

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Snapseed: powertool voor fotobewerking nu beschikbaar voor Android

Officiële Flickr-Androidapplicatie beschikbaar!

Reacties (8)
Bezig met laden van reacties...