Androidworld
Androidworld
Tegenwoordig zien we steeds meer foto-applicaties verschijnen die het mogelijk maken allerlei afbeeldingen te bewerken, effecten aan toe te voegen en vervolgens te delen. Pencil Sketch valt gedeeltelijk in deze categorie. Het is een applicatie waarmee je je foto's een 'schetsuiterlijk' kunt geven in zwart-wit of in kleur.

Pencil Sketch

De applicatie op zich is erg simpel van opzet, geen instellingen, in principe maar twee schermen en een uiterlijk waarover we niet al te enthousiast worden. Waarom we er toch over schrijven? Omdat het uiteindelijke resultaat gewoon erg leuk is. Met Pencil Sketch kun je kiezen om een bestaande foto/afbeelding te gebruiken of een nieuwe foto te maken. Nadat je een foto geselecteerd hebt gaat de applicatie aan de slag en heb je binnen no-time een geschetste variant ervan. Je kunt deze vervolgens ook nog in kleur laten schetsen door op de desbetreffende button te drukken. Naast opslaan in je toestelgeheugen, kun je een afbeelding ook delen via de verschillende social media-kanalen en deze zo wereldkundig maken. Kortom, een simpele, maar leuke applicatie.

Screenshots

[galleryold id="123004" exclude='123010' link="file" columns="5"]

Alternatieven

Instagram Gratis
After Focus Gratis

Conclusie

Pencil Sketch is een simpele applicatie, maar daardoor niet minder leuk. Aan het uiterlijk mag nog wel iets gebeuren, maar het uiteindelijke resultaat van de geschetste foto ziet er goed uit. Wellicht is het geen 'blijvertje', maar je kunt je er zeker een aantal maal mee vermaken door verschillende foto's te selecteren.
Versie:2.1
Omvang/SD-kaart:1.7441KB
Prijs:Gratis
Getest op:HTC One X (4.0)
Marketrating:[rating:4/5]
Ons eindoordeel:[rating:3/5]
Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties