Androidworld
Androidworld
Na de contactbeheerapplicatie Hello heeft Evernote weer een nieuwe app uitgebracht. Deze keer gaat het om Evernote Food, een applicatie waarmee je alles dat met eten te maken heeft kunt vastleggen. Deze informatie kun je weer aanvullen met locaties en foto's, zodat je complete culinaire leven wordt vastgelegd in deze app. De applicatie is sinds deze week gratis in de Play Store te vinden.

Weet wat je eet

De applicatie start met de lijst van je maaltijden. De maaltijden in het overzicht zijn erg prettig vormgegeven in een rechthoek met de foto, titel en datum. Rechtsboven heb je de zoekfunctie, een knop om een nieuwe maaltijd toe te voegen en daarnaast het menu. Bij het toevoegen van een nieuwe maaltijd voer je de titel in van de maaltijd en ook de locatie. De locatie wordt door middel van Foursquare opgezocht en stelt je in staat op later tijdstip terug te kijken waar je die heerlijke pasta ook alweer gegeten hebt. Er is zelfs een kaart aanwezig waarop je de locatie kunt zien. Bij de maaltijdnotities kun je weergeven wat je gegeten hebt en bijvoorbeeld of het lekker (of juist niet) was. De notitie wordt afgemaakt met één of meerdere foto's die je kunt toevoegen uit je galerij of direct vanuit de camera-applicatie. Net zoals bij elke applicatie uit de Evernote-familie wordt de informatie gesynchroniseerd naar je online Evernote-account waar je deze kunt opslaan en eventueel later kunt terugkijken.

Screenshots

Video

http://www.youtube.com/watch?v=sNe2v-JhwNE

Beschikbaarheid

Evernote Food is wederom een leuke aanvulling op de Evernote-familie. Men werkt er hard aan om van Evernote een alles omvattende opslag-applicatie te maken. Wanneer je gastronomisch bent ingesteld en wilt bijhouden wat je waar hebt gegeten dan is de Foodapplicatie echt iets voor jou. Een leuke suggestie: houdt met deze app bij hoe je iets klaarmaakt, fotografeer elke stap en voorzie deze van commentaar en ingrediënten. Zo maak je je eigen digitale kookboek.

Bron: Intomobile

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties