Androidworld
Androidworld
Het zou je maar gebeuren: er wordt een pakketje bezorgd, met daarin een hongerige kikker. Deze sterke verhaallijn is de basis voor Cut the Rope. In Cut the Rope: Experiments valt het pakket met kikker* Om Nom van de vrachtwagen voor de deur van een gekke (maar geen kwaadaardige) wetenschapper. Deze verzint allemaal 'experimentele' methoden om Om Nom zijn snoepjes te brengen. Cut the Rope: Experiments is vooral veel meer van hetzelfde, maar de nieuwe gameplaymechanismen bieden wel weer een leuke, nieuwe uitdaging.

Cut the Rope: Experiments

Net als bij het eerste deel is het de bedoeling dat je door touwen door te snijden Om Nom voorziet van een snoepje. Door het snoepje in aanraking te laten komen met één of meer van de drie sterren, verdien je extra punten. Het doel is dan ook het verzamelen van zoveel mogelijk sterren, terwijl je een groot, rond snoepje in de mond van Om Nom krijgt. Nieuwe manieren om het snoepje te sturen zijn onder andere touwgeweren, raketten en water. Verder is ook nieuw dat je foto's voor het fotoalbum van de professor kunt verzamelen en kunt delen op Facebook. De nieuwe levels zijn voorzien van commentaar van de (uiteraard met een Duits accent sprekende) professor: "oh ze Nobel prize is vaiting...".

Screenshots

Video

http://www.youtube.com/watch?v=mC9Z0GIzsSA

Beschikbaarheid

Ondanks dat ik nog niet zo ver in deze nieuwe game ben, ben ik nu alweer verslaafd. Als je nog nooit eerder Cut the Rope gespeeld hebt, of als je het eerste spel al wel gespeeld hebt en dit leuk vond, kan ik deze game van harte aanraden. Voor €0,76 is de game dan ook zeker niet duur. Voor dit geld krijg je 125 nieuwe levels in vijf verschillende omgevingen en volgens de makers zijn er meer levels onderweg. Om Cut the Rope: Experiments aan te schaffen, klik je op onderstaande QRCode, of scan je deze met de barcodescanner. De game is beschikbaar voor toestellen met Android 1.6 of hoger.

*Tenminste, ik denk dat het een kikker is. Volgens de omschrijving van ontwikkelaar Zeptolab is het een 'monster'.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties