Androidworld
Androidworld
Er worden wekelijks veel nieuwe apps in de Google Play Store gelanceerd maar ook bestaande apps geüpdatet en die willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom zullen we naast de uitgebreide reviews die jullie van ons gewend zijn ook andere apps die vers op Google Play staan aan jullie voorschotelen. Deze apps verzamelen we in de rubriek Nieuwe apps in de Google Play Store.

FIFAVoetbal.net - Forum App

FIFAVoetbal.net, voorheen bekend als FIFAVoetbal.com, is op 4 november 2003 opgericht. Deze door Electronic Arts als officiële FIFA-Community erkende website met bijbehorend forum is plek waar fanatieke bespelers van FIFA elkaar kunnen voorzien van adviezen en tips over het geliefde spel. Nu is er ook een Androidapp beschikbaar waar je via een mobiele versie van het forum kunt reageren op topics en deelnemen aan discussies. Deze app is dus vrijwel gelijk aan de mobiele site van het forum. Wel wordt de app (vreemd genoeg) full screen weergegeven op mijn Galaxy Nexus. Voor de rest laadt de app vrij snel en is alle info omtrent FIFA12 en FIFA13 nu binnen handbereik. Wanneer je dus een app prefereert boven de mobiele site, dan is deze forumapp afdoende.

Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Wish l!st free | Verlanglijst

Wish l!st is je persoonlijke verlanglijstje (in het Nederlands) waar je op categorie zaken als de Nexus 7 of een nieuwe smartphone aan kunt toevoegen. Per object kun je een prijs, prioriteit en opmerking toevoegen. Wanneer je iets hebt aangeschaft, kun je het afvinken. De gekochte producten kun je als overzicht bekijken en via instellingen kun je categorieën aanpassen, toevoegen of verwijderen. Wanneer je bijvoorbeeld de Nexus 7 op je verlanglijstje bekijkt, kun je ook op zoeken klikken. Je wordt dan doorverwezen naar een interne browser met daarin het zoekresultaat van de nexus 7. Je producten kun je ook delen via het standaard Androidmenu. Handig voor Sinterklaas straks...
Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

KAKHIEL

Cartoonist Kakhiel is op dit moment dé internetsensatie die tekstballonnetjes bij foto’s van alledaagse taferelen zet. Je moet er van houden want de humor is gort en gort droog, voor sommigen misschien zelfs flauw. De teksten zijn vunzig, vaak niet vriendelijk en nemen iedereen in de zeik. Voor menigeen zijn dit al voldoende redenen om de app te downloaden. Dat kan. De app op zich is vrij basic en gelijk aan die van de iOS-variant. Plaatjes kun je niet opslaan of delen.

Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

UPC RemoteRecorder

Als UPC-klant kun je met deze niet-officiële UPC-app programma's opnemen via de DVR op je UPC-Mediabox. In feite is het gewoon een link naar de mobiele website maar er zullen vele Androidgebruikers zijn die een app prefereren. De app is niet compatible met Horizon mediabox HD. We hebben hierover contact opgenomen met UPC en een officiële UPC-app zal naar verwachting eind dit jaar of begin komend jaar beschikbaar komen.

Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Eerdere versies van ‘Nieuwe apps in de Google Play Store' vind je hier.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties