Androidworld
Androidworld
Er worden wekelijks veel nieuwe apps in de Google Play Store gelanceerd maar ook bestaande apps geüpdatet en die willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom zullen we naast de uitgebreide reviews die jullie van ons gewend zijn ook andere apps die vers op Google Play staan aan jullie voorschotelen. Deze apps verzamelen we in de rubriek Nieuwe apps in de Google Play Store.

Windows 8 for Android

Windows 8 for Android is een launcher die je Androidtoestel op Windows 8 laat lijken. Op deze manier kun je het hele uiterlijk van je toestel aanpassen zonder dat je de systeemsoftware hoeft te veranderen. Windows 8 komt volgende maand officieel uit, maar je kunt er nu in ieder geval alvast van genieten, als launcher, op je Androidtoestel.

€ 1,61
Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Uit

De Uit-app van het Uitburo geeft je voor een aantal Nederlandse steden informatie, agenda's en interessante locaties. Als je een stedentrip in Nederland maakt is de Uit-app een handig naslagwerk en helpt je wellicht de dag beter te plannen of meer uit je bezoek te halen. De Uit-app is vanaf nu ook beschikbaar voor Androidapparaten voor de regio's: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.
Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Efteling

De Efteling, bijna iedereen is er wel eens geweest en er is nu ook een niet-officiële Androidapplicatie. Hierin kun je vooral informatie vinden over het park zoals bijvoorbeeld openingstijden en toegangsprijzen, maar ook een plattegrond en informatie over de attracties die op het park aanwezig zijn. Een leuke applicatie als je van plan bent een bezoek te brengen aan de Efteling. Overigens heeft de Efteling zelf ook apps, waaronder één waarmee je een ansichtkaart kunt maken van jouw Efteling-moment.

Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Transparant scherm

Het is niet de eerste keer dat er een dergelijke applicatie voorbij komt. Hiermee kun je, via de camera als het ware door je toestel heen kijken. Op de achtergrond zie je de camerabeelden, terwijl je op de voorgrond een applicatie gebruikt of door het menu scrollt. De applicatie is redelijk rommelig van opzet en er zit veel reclame in, maar we wilden jullie deze functie toch niet onthouden.

Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Eerdere versies van ‘Nieuwe apps in de Google Play Store' vind je hier.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Reacties

Bezig met laden van reacties