Naar content

Nieuwe apps in de Google Play Store: week 35

· 27 augustus 2012

Er worden wekelijks veel nieuwe apps in de Google Play Store gelanceerd maar ook bestaande apps geüpdatet en die willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom zullen we naast de uitgebreide reviews die jullie van ons gewend zijn ook andere apps die vers op Google Play staan aan jullie voorschotelen. Deze apps verzamelen we in de rubriek Nieuwe apps in de Google Play Store.

Verkiezingen 2012-app

De verkiezingen staan weer voor de deur en dan is het natuurlijk de tijd om applicaties te lanceren omtrent deze politieke strijd. Zo zijn er natuurlijk stemwijzers, maar ook de Verkiezingen 2012-app die je kennis van de politieke partijen test. Nadat je de data gedownload hebt in de applicatie, krijg je een aantal foto's te zien waarmee je je kennis van de verschillende partijen kunt testen. Jammer is alleen dat je je moet registreren via een sociaal netwerk om deze applicatie te kunnen gebruiken.

[qrcode name="com.victormundi.viccognito"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Weeronline

Weeronline is één van de grootste weersites in Nederland en sinds kort is er een Androidapplicatie beschikbaar. Met deze applicatie kun je, zoals je waarschijnlijk verwacht, het weer bekijken voor je huidige locatie of andere in te voeren plaatsen. Daarnaast wordt er een buienradar weergegeven, zodat je direct kunt zien of en wanneer er regenbuien aankomen. Enfin, Nederland is wéér een weer-app rijker!
[qrcode name="com.xs2theworld.weeronline"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Live Score Addicts

Zoals de naam al doet vermoeden, is het mogelijk in deze applicatie live-voetbalscores te bekijken. Met meer dan 400 competities en bekers over de hele wereld is dit een erg complete applicatie. Daarnaast kun je notificaties instellen, de weergave op vele manieren wijzigen en ziet de applicatie er ook nog eens erg goed uit. Wij zijn in ieder geval verkocht!

[qrcode name="se.footballaddicts.livescore"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Calibre Companion

Calibre Companion is een applicatie die het mogelijk maakt je e-books te beheren en synchroniseren zonder kabels. Dit e-bookmanagementsysteem synchroniseert naadloos met de desktopapplicatie van Calibre en geeft je een mooi overzicht van jouw e-books en nieuwsvoorzieningen.

[qrcode name="com.multipie.calibreandroid"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Eerdere versies van ‘Nieuwe apps in de Google Play Store' vind je hier.

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen: de populairste voetbalapps

100 leuke en interessante apps voor Android

Reacties (19)
Bezig met laden van reacties...