Androidworld
Androidworld
Er worden wekelijks veel nieuwe apps in de Android Market gelanceerd maar ook bestaande apps geüpdatet en die willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom zullen we naast de uitgebreide reviews die jullie van ons gewend zijn ook andere apps die vers in de Android Market staan aan jullie voorschotelen. Dit doen we in een verzamelartikel zoals deze.

TouchRetouch Free

Vervelend als een grote puist in de weg zit op een mooie foto van jezelf die je nu net wilde gebruiken als avatar op Androidworld. Of wilde je een vakantiefoto laten zien aan je vriendin maar dat meisje naast je toch maar even weghalen om vervelende vragen te voorkomen? Gelukkig hebben we de applicatie TouchRetouch Free die er voor zorgt dat je met een paar simpele tools, onvolkomenheden kunt weghalen. De te gebruiken foto schiet je meteen of laad je vanuit de gallery. Verwijder objecten om grappige effecten te creëren of om lelijke zaken te verwijderen als ze er nooit zijn geweest. Wanneer je iets niet goed doet, is er een makkelijke herstelfunctie. Voor meer opties en zonder reclame schaf je de betaalde versie voor €0.70 aan.

http://www.youtube.com/watch?v=Oo93EojFBHI

Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

SignMyPad

Hoe vaak moet je die bevestiging niet printen, ondertekenen en dan weer inscannen en op een USB-stick zetten? Die tijd is voorbij. Met SignMyPad kun je makkelijk het PDF-bestand inladen vanuit bijvoorbeeld je e-mail, DropBox of van waar dan ook, tekst, datum en handtekening toevoegen en direct weer e-mailen. Wanneer je dus zakelijk gezien veel documenten moet ondertekenen, dan is deze app (€2.82) ideaal voor jou. Je hebt wel een Androidtoestel met Android 2.2 of hoger nodig om hem te kunnen gebruiken op je Androidtelefoon of -tablet. Voor meer opties als GPS-locatie toevoegen schaf je SignMyPad Pro voor €7.06 aan.
Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Lowlands 2011

Vrijdag 19 augustus gaat het Lowlands-festival in Biddinghuizen weer van start. Natuurlijk heb je hier een app voor nodig om informatie over het programma, artiesten, de locatie van de Grolsch-tent en nog veel meer bij de hand te hebben. Er zijn nu ook notificaties toegevoegd die je op de hoogte stellen van het optreden van je favoriete artiest. Handig als je wat biertjes op hebt en het allemaal niet meer zo goed weet...
Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Human Anatomy

Als naslagwerk voor de anatomische wetenschap is Human Anatomy zeer geschikt. Afbeeldingen van ons spijsverteringsstelsel, zenuwstelsel, lymfestelsel en nog veel meer is beschikbaar in duidelijke afbeeldingen met uitleg. Je kunt in- en uitzoomen op de verschillende biologisch systemen, een beschrijving van elk element lezen en eventueel doorverwezen worden naar Wikipedia voor nog meer informatie.
Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Eerdere versies van ‘Nieuwe apps in de Android Market' vind je hier.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Reacties

Bezig met laden van reacties