Naar content
Trending apps
 • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

Trending games
 • Super Mario Run

 • RollerCoaster Tycoon® Classic

 • Bully: Anniversary Edition

 • Paper Wings

 • Pokémon GO

Trending smartphones
 • Nokia 8

 • LG G7

 • LG Q6

 • Samsung Galaxy S8+ Dual Sim

 • Samsung Galaxy S8 Dual Sim

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

 • ASUS ZenPad S 8

 • ASUS ZenPad 8

Nieuwe apps in de Google Play Store: week 33

· 13 augustus 2012

Er worden wekelijks veel nieuwe apps in de Google Play Store gelanceerd maar ook bestaande apps geüpdatet en die willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom zullen we naast de uitgebreide reviews die jullie van ons gewend zijn ook andere apps die vers op Google Play staan aan jullie voorschotelen. Deze apps verzamelen we in de rubriek Nieuwe apps in de Google Play Store.

BarTune

Een nummer aanvragen in de kroeg terwijl je je met een biertje in je hand moet manoeuvreren door de dansende en drinkende massa is geen sinecure. Nou, gelukkig hebben we daar een app voor. Maakt je stamkroeg gebruik van het BarTune-systeem? Dan kun je een nummer aldaar aanvragen, de afspeellijst bekijken of stemmen op andere nummers. Het aanvragen is gratis en het 'de meeste stemmen gelden'-principe zal dan gelden. Je kunt ook voor een klein bedrag muntjes aanschaffen zodat je er van verzekerd bent dat jouw verzoek wordt gedraaid. Helaas is in mijn omgeving (Zwolle) het aantal café's beperkt. Ik zal eerst naar Groningen moeten afreizen...

[qrcode name="nl.bartune.bartune"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

WebMD Baby

Ben je in verwachting of al voorzien van een baby? Met WebMD Baby kun je werkelijk van alles 'monitoren', zoals het voeden, slapen, de groei van je baby en de luierconditie (?). In het beginscherm vind je allerlei howto's, tips, video's en artikelen die met je baby te maken (kunnen) hebben. Zo kun je er de eerste verjaardag mee vastleggen, artikelen lezen en notities er aan toevoegen en eventueel delen. In het tabblad Baby 101 kun je bijvoorbeeld belangrijke vorderingen vastleggen als de eerste stapjes. Verder zijn er honderden artikelen te raadplegen over (borst)voeding, groei, tweelingen, vaccinaties en nog veel meer. Naast een soort van dagboek is WebMD Baby dus ook een nuttig (Engelstalig) naslagwerk.
[qrcode name="com.webmd.baby"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Straatbijbel

De Straatbijbel, ook wel bekend als De Torrie van Mattie, is nu ook te beluisteren via een Androidapp. Via de app kun je alle verhalen beluisteren als mp3 welke zijn verteld door jongeren van de straat. In de aanloop naar de lancering van het tweede deel van de Straatbijbel in oktober, wordt vanaf begin oktober elke week een mp3 uit Genesis 'Hoe die torrie begon' aan de app toegevoegd. Diverse Bekende Nederlanders hebben hun stem geleend voor de nieuwe luisterverhalen. Ook een aantal jongeren dat meewerkte aan het tweede deel van de Straatbijbel, heeft meegeholpen met het inspreken. Verder biedt de app gebruikers een kijkje achter de schermen via foto’s en video’s. Ook is er een mogelijkheid om de Straatbijbel vanuit de app te bestellen. Straatbijbel is een prima initiatief om de bijbel dichter bij jongeren te brengen.

[qrcode name="mobowski.straatbijbel"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Mart Smeets Bingo

De ontwikkelaar van deze Bingo-app is overduidelijk klaar met het sportcommentaar van Mart Smeets. Uit deze frustatie is dan ook een app onstaan en Mart Smeets Bingo is niets meer en niets minder dan een Bingo-spel met uitspraken van de heer Smeets die je kunt wegstrepen.

[qrcode name="manyminds.martsmeet"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

de Bijenkorf Android App

De Bijenkorf-app is volledig vernieuwd. In de app kun je het Bijenkorf Magazine bekijken, welke in de browser wordt geopend, events bekijken in een bepaald filiaal of via de kalender, activiteiten op het Facebook-, Twitter- en YouTube-account van de Bijenkorf volgen. Ook kun je als Member van de Bijenkorf je actuele puntensaldo en je laatste transacties bekijken en natuurlijk winkelen. Dit laatste kan in verschillende categorieën, op filiaal of met de zoekfunctie. Ook kun je producten aan je favorieten toevoegen. Wanneer je aan het shoppen bent en een pagina teug wil met de terugknop, zal de app helaas worden afgesloten. Hiervoor moet je een lastig te gebruiken menu als te zien op de website zelf moeten gebruiken. Het navigeren in de app laat dus nog wel wat te wensen over maar een (tweede) begin is er. Een tablet-layout zal hopelijk in een toekomstige update worden toegevoegd en de iOS-interface achterwege worden gelaten.   [qrcode name="nl.debijenkorf"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Eerdere versies van ‘Nieuwe apps in de Google Play Store' vind je hier.

Androidworld Reader-app

Download de officiële Androidworld-app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en interessante apps!

Download nu

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S8

Reacties (26)
Bezig met laden van reacties...