Naar content

Nieuwe apps in de Google Play Store: week 28

· 09 juli 2012

Er worden wekelijks veel nieuwe apps in de Google Play Store gelanceerd maar ook bestaande apps geüpdatet en die willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom zullen we naast de uitgebreide reviews die jullie van ons gewend zijn ook andere apps die vers op Google Play staan aan jullie voorschotelen. Deze apps verzamelen we in de rubriek Nieuwe apps in de Google Play Store.

GTST: Wie is Tim?

Het fictieve plaatsje Meerdijk wordt bevolkt door de soapacteurs van Goede Tijden, Slechte Tijden. Nu zal daar binnenkort een mysteriese nieuwkomer aan worden toegevoegd, Tim. Wil jij graag weten wie Tim is en waarom het voor hem heel belangrijk was om naar Meerdijk te komen? Je kunt er achter komen door GTST: Wie is Tim? te downloaden. In 8 weken tijd kun je Tim volgen toegang krijgen tot zijn notitieboekje om deze compleet te maken via knipsels, notities of foto's. Hiervoor moet je spelletjes spelen of codewoorden toevoegen. Je maakt andere kans op een figurantenrol met de cast van GTST in Zuid-Afrika. Helaas weegt de app wel bijna 90 MB (!).
[qrcode name="nl.rtl.gtst.dutch"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Ringtonium

Er zijn vele ringtone-apps op de markt, waaronder apps waarmee je ze zelf kunt maken. Maar zo'n goede app als Ringtonium? Die heb ik nog niet gevonden. De interface is mooi maar lijkt toch wat op iOS. De app zelf is heel makkelijk in gebruik. Een kind kan de was doen. Selecteer een muzieknummer op je telefoon of gebruik een nummer dat je zelf ter plekke hebt gecomponeerd, verplaats de schuifregelaars en je bent klaar. Voor € 1,59 ben je van de advertenties af en heb je meer effecten tot je beschikking.
http://www.youtube.com/watch?v=2Zwcyx04X30
  [qrcode name="com.bamboo.ringtoniumlite"] LITE [qrcode name="com.bamboo.ringtoniumpro"] PRO € 1,59 Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

MyScript Calculator

MyScript Calculator geeft oplossingen op wiskundige berekeningen op basis van je handschrift. Je maakt simpelweg met je vinger de berekening, de app zet ze in real-time naar een digitale berekening om en geeft meteen de oplossing. Door een cijfer of symbool door te 'krassen', wordt deze verwijderd. De app werkt ook op Androidtablets en op de Note. In combinatie met de S Pen en de Note werkt dit natuurlijk perfect.

http://youtu.be/w-KdyFWbw5c

[qrcode name="com.visionobjects.calculator"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Flick Widgets

Met Flick Widgets kun je van tevoren ingestelde widgets tevoorschijn toveren door je toestel naar voren, naar achteren of zijkant te kantelen. Deze widgets zie je dan ook niet terug op je homescreen maar worden weergegeven bovenop de app die je op dat moment gebruikt. Met een kanteling in de tegenovergestelde richting verdwijnt de widget weer. De gevoeligheid van dit kantelen is aan te passen zodat niet bij het minste of geringste een widget naar voren komt. Er zijn nu drie soorten widgets, Volumes, People en Brightness. Met de People-widget kun je bijvoorbeeld iemand snel bellen. Flick Widgets is ideaal voor de echte mulitaskers onder ons.

http://youtu.be/NkEoAtPJ52U

[qrcode name="com.wiseappsdev.android.flickwidgets"] Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?

Eerdere versies van ‘Nieuwe apps in de Google Play Store' vind je hier.

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Nieuwe apps in de Android Market: week 16

Nieuwe apps in de Google Play Store: week 8

Reacties (9)
Bezig met laden van reacties...