Naar content

Nieuwe Angry Birds op 8 november: Angry Birds Star Wars

· 08 oktober 2012

Er zijn inmiddels meerdere versies van Angry Birds in de Play Store te vinden. Dit zijn echter steeds variaties op het originele spel en deze varianten zijn samen honderden miljoenen keren gedownload. De laatste versie die we aan de Angry Birds-serie konden toevoegen was Bad Piggies. Nu zal er vanaf 8 november een nieuwe variant, gebaseerd op de populaire sciencefictionsaga van George Lucas, uitkomen. Angry Birds Star Wars!

Angry Birds Star Wars

De slechteriken in de Angry Birds-serie, de varkens, zie je als zodanig ook terug in de Star Wars-variant. Dit keer zijn ze vermomd als Stormtroopers, Tie Fighters en Darth Vader. De tegenhangers, de boze vogels, zijn als Luke Skywalker, Han Solo en Chewbacca terug te zien. Ook in Angry Birds Star Wars zal er rekening moet worden gehouden met de zwaartekracht. Voor de rest zal de gameplay overeenkomen met de andere Angry Birds-games.

Beschikbaarheid

Het nieuwe spel wordt begeleid door speciaal voor deze variant gemaakte Star Wars-muziek en zal vanaf 8 november gratis te downloaden zijn in de Google Play Store. Gamestudio Rovio heeft ook aangegeven dat er weer allerlei merchandise zal worden aangeboden om het verkoopsucces van Angry Birds nog meer te stimuleren. Binnenkort hopen we dan ook een pluche Luke Skywalker Angry Bird in de Angry Birds Shop te kunnen bestellen. Bron: NU.nl

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Nieuwe gameplay-trailer verschenen van Angry Birds Star Wars

Angry Birds Star Wars vanaf nu beschikbaar

Reacties (23)
Bezig met laden van reacties...