Androidworld
Androidworld
De introductie van Android 4.1 (Jelly Bean) is nog geen drie dagen oud en ook gisteren zijn er weer een aantal niet-officiële versies van Jelly Bean verschenen op een ontwikkelaarsforum. Zo zagen we eergisteren al een, nog niet volledig werkende, versie voor de HTC One X, nu is daar de Samsung Galaxy S III aan toegevoegd.

Samsung Galaxy S III en Jelly Bean

Voor de Samsung Galaxy S III is de verschenen versies nog niet optimaal, sterker nog, er zijn wel een aantal essentiële zaken die niet goed fucntioneren zoals bijvoorbeeld WiFi en het geluid. Toch interessant om te zien dat ontwikkelaars zo actief bezig zijn deze toestellen te voorzien van niet-officiële versies van de nieuwste Androidversie. Mocht je deze port voor de Galaxy S III willen proberen, kun je in deze topic terecht op XDA. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Galaxy S III de officiële update naar Jelly Bean ontvangen.

Samsung Galaxy S en Jelly Bean

Ook voor de Galaxy S leek er een versie beschikbaar van Jelly Bean, echter bleek dit niet juist te zijn. Degene die deze versie heeft gepubliceerd op het XDA-forum had een andere, reeds bestaande versie van Android 4.0 gebruikt, in plaats van de nieuwe Jelly Bean versie. Voor degene met een Samsung Galaxy S die toch Jelly Bean willen draaien zullen geduld moeten hebben totdat deze succesvol overgezet wordt. Samsung zal geen officiële versie van Android 4.1 voor de Samsung Galaxy S uitbrengen.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Reacties

Bezig met laden van reacties