Androidworld
Androidworld
08 november 2012 14:23 uur
De Nexus 7, het lijkt wel of we er geen genoeg van krijgen de laatste dagen in het nieuws, maar we wilden jullie deze niet onthouden. Heb je een Nexus 7 aangeschaft voor 29 oktober, dan kun je met de kassabon/factuur een cadeaubon van €30 ontvangen voor de ASUS Shop.

Nexus 7

De Nexus 7 was de eerste tablet in de Nexusfamilie en werd tijdens ontwikkelaarsconferentie Google I/O afgelopen juni aangekondigd. De Nexus 7 is vanaf september in Nederland verkrijgbaar, echter zijn er steeds beperkte voorraden. De nieuwe, 32GB-versie van de Nexus 7 is vanaf 15 november volop verkrijgbaar in Nederland. Voor de mensen die hun Nexus 7 voor 29 oktober hebben aangeschaft, kunnen in combinatie met factuur of kassabon van ASUS een cadeaubon van €30 krijgen voor de ASUS Shop. Dit kun je doen via de speciale actiepagina op de ASUS-site.

29 oktober

29 oktober is geen toevallige datum, dit was de dag dat onder andere de Nexus 7 32 GB officieel aangekondigd is. Dit bracht met zich mee dat de 16GB-versie, voor zover nog verkrijgbaar, verlaagd is in prijs naar €199. De 32 GB WiFi-versie gaat in Nederland €249 kosten, dezelfde prijs als de 16 GB-versie voorheen. Het lijkt er dus op dat ASUS de gebruikers die voor €249 de 16 GB-versie hebben gekocht wil 'compenseren' in de vorm van een cadeaubon. ASUS is dat niet verplicht, dus op zich is dat een mooi gebaar.

Actie

Kom jij in aanmerking voor deze actie, dan kun je terecht op de speciale actiepagina van ASUS. De actie loopt nog tot 30 november 2012. Let er dus wel op, je hebt een kassabon/factuur nodig en het toestel moet dus vóór 29 oktober aangeschaft zijn. Tip: Brian  
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Reacties

  • Frederik

   Mooi? Ben ik de JOS alweer met een 16gb aan de volle pot...

   • Chef

    Early adopters zijn vaak een beetje de sjaak omdat er kinderziektes in de eerste lichting van een apparaat zitten en men vaak snel met hardware-updates komt. Meestal is dat het risico, dus het is netjes van Asus dat ze dit doen.

    • Chef

     Ik heb een mail gestuurd met mijn nota in pdf, zonder tekst of onderwerp (stond niks over bij de instructies). Nu is het afwachten. Denk dat ik de cover aanschaf.

   • PGLion

    Heel netjes en zeker terecht. Goed bezig Asus!

    • RoelErick

     Leuk, maar ik kan in die shop geen accesoires vonden voor mijn Nexus 7 :(

    • lry*

     hele nette actie van Asus. LG kan nog echt wat van ze leren hoor pfffffffff

     • Marcus

      Inderdaad heel netjes van Asus! De Nexus 7 heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

      • jvg

       Leuke meevaller ! Maar ik heb wat problemen met registreren. Iemand gevonden onder welk producttype de nexus 7 valt? Verplicht om in te vullen, maar ik kan het onder geen enkele categorie vinden, tot dusver.

       • Johan

        Product Type: Eee Pad, Product Name: Nexus 7. Zodra ik het juiste serial number intik en dan op Tab druk refreshed de pagina automatisch en staan Product Type/Name al voor me ingevuld.

      • jvg

       Ah, eindelijk gevonden. Producttype: EEE Pad

       • paul

        Hoe vind ik mijn serial? doos = exit...

        • Tijl

         over tablet / status / daar vind je serienr van je toestel.

         Hoewel de asus website mijne niet aanvaard, nochtans juist ingevuld :(

        • Johan

         Zelfde probleem. Blijkbaar ziet de site aan de serial wel dat het een Nexus 7 moet zijn, maar krijg alsnog "Serial number incorrect!".

         Schiet lekker op zo, iemand al wel success?

        • jvg

         je vindt 2 verschillende serienummers. Een cssn nummer die ook in je instellingen van je asus staat. En een ssn nummer die ook op de witte labelsticker op de doos, en met een doorzichtige sticker op de achterkant van je nexus 7 staat. Deze moet je gebruiken. Let op 0 en O verschil.

        • Johan

         Geluk dat ik die 2e serial nog ergens had opgeschreven, want heb hier dus geen doos of sticker achterop meer. Het lukte mij inderdaad niet met de serial in About Tablet -> Status (ook al detecteerd de site wel dat het een Nexus 7 moet wezen). Het lukte wel met de serial die bij mij met C8OKBC begint (een O, geen 0).

       • Rick Schippers

        Iemand een idee waar de 16gb versie voor 200 euro te koop is?

       • Franklin

        Leuk idee, maar wat is die registratieprocedure SLECHT zeg. Trage servers. onduidelijke formulieren en bewoordingen, en tot overmaat van ramp wordt mijn serienummer herhaaldelijk niet geaccepteerd, tot ik het hele formulier maar ververste en alles nogmaals invulde.

        • peter

         Ik heb hem op 31 Oktober aangeschaft in de Media Markt. Er waren er genoeg op voorraad maar wel voor € 249,00. Ik wist dat die de maandag erop goedkoper zou worden dus met enige overredingskracht heb ik hem toch toen al mogen kopen voor € 199,00.
         Netjes van de Media Markt! Ik ben er blij mee.

         • Randy

          Voor de mensen met registratie problemen: Het serienummer is het SSN nummer wat op de doos staat. Let op dat het 3e karakter de letter O is. Daarna zal het formulier automatisch zien dat het een eeepad - nexus 7 apparaat is.

          • Maarten

           Mediamarkt in Duitsland Nordhorn verkoopt ook de 32 gb voor 249,- en de 16 gb voor 199,-

           • Ingrid

            Heeft iemand wel al een mail terug gehad van Asus na registratie van de Nexus 7? Bij mij is de registratie gelukt, maar tot op dit moment nog geen mail met verdere instructies over toesturen kassabon.

           • Jop

            leuke actie beetje jammer dat de actie niet vóór 29 oktober is naar van 7 tot 29 oktober.
            pos ik net weer naar de put met 19 september een dat wel met 2 Nexus 7'ens.

            • Ingrid

             @ Johan: ja, registratie gelukt, staat ook in mijn lijst van geregistreerde producten als ik op de Asus site inlog. Ik probeer de registratie wel even overnieuw.
             @ Jop: op de actiepagina van asus komt het een beetje opngelukkig uit, maar ze bedoelen de aanschaf van de "Nexus 7" t/m 29 oktober.

             • Faisal

              Komt er in Nederland ook een 16GB voor €200?

              • H

               Via de VPN omweg heb ik de google tegoed van 25 dollar mogen ontvangen en nu 30 euro terug van Asus. Ben ik effe blij dat ik hem toch nog vroeg heb aangeschaft :D

               • Chinoto88

                Indien het actieformulier voor iedereen hetzelfde is kan iemand hem uploaden? Ik krijg namelijk ook geen mail van Asus binnen :(

                • rop

                 Inderdaad een leuke actie. Twee kleine nadeeltjes: ik had 'm al voor 7 oktober en in de Asus shop is bijna niets te koop voor een N7 (die gekleurde covers van ze zijn loodzwaar, weinig praktisch en komen erg goedkoop over). Dus wat je eraan hebt..... ;-)

                • jvg

                 En ja, weinig aantrekkelijke producten, of je moet alsnog een hoop bij betalen.

                 • fanniwan

                  Ik heb een mail gekregen ivm 10% korting, krijg ik nog een andere mail ivm de Nexus 7 ? Vage site...

                  • Paul Spauwen

                   Ik heb wel een email terug ontvangen, echter zit nu met de 16gb nexus 7. Beter zou zijn dat ze dat ding 32gb kunnen maken gewoon. Het is een aardig tablet verder. Samsung note 2 weer met 16 gb: het schiet niet op zo... Htc komt met 64gb echter weer met 1gb ram. Het is nu wachten met een padfoon of tablet met voldoende ram dus zeker 2 gb en ruim voldoende opslag dus minstens 32gb en liever nog 64gb. Dat kan allemaal in het jaar juttemis:) Een mens blijft niet kopen en kopen hoor:) Al die gebaren zijn aardig echter lossen voor de bestaande apparaten niks op..