Naar content

Nexus 7 gekocht voor 29 oktober: cadeaubon van ASUS

· 08 november 2012

De Nexus 7, het lijkt wel of we er geen genoeg van krijgen de laatste dagen in het nieuws, maar we wilden jullie deze niet onthouden. Heb je een Nexus 7 aangeschaft voor 29 oktober, dan kun je met de kassabon/factuur een cadeaubon van €30 ontvangen voor de ASUS Shop.

Nexus 7

De Nexus 7 was de eerste tablet in de Nexusfamilie en werd tijdens ontwikkelaarsconferentie Google I/O afgelopen juni aangekondigd. De Nexus 7 is vanaf september in Nederland verkrijgbaar, echter zijn er steeds beperkte voorraden. De nieuwe, 32GB-versie van de Nexus 7 is vanaf 15 november volop verkrijgbaar in Nederland. Voor de mensen die hun Nexus 7 voor 29 oktober hebben aangeschaft, kunnen in combinatie met factuur of kassabon van ASUS een cadeaubon van €30 krijgen voor de ASUS Shop. Dit kun je doen via de speciale actiepagina op de ASUS-site.

29 oktober

29 oktober is geen toevallige datum, dit was de dag dat onder andere de Nexus 7 32 GB officieel aangekondigd is. Dit bracht met zich mee dat de 16GB-versie, voor zover nog verkrijgbaar, verlaagd is in prijs naar €199. De 32 GB WiFi-versie gaat in Nederland €249 kosten, dezelfde prijs als de 16 GB-versie voorheen. Het lijkt er dus op dat ASUS de gebruikers die voor €249 de 16 GB-versie hebben gekocht wil 'compenseren' in de vorm van een cadeaubon. ASUS is dat niet verplicht, dus op zich is dat een mooi gebaar.

Actie

Kom jij in aanmerking voor deze actie, dan kun je terecht op de speciale actiepagina van ASUS. De actie loopt nog tot 30 november 2012. Let er dus wel op, je hebt een kassabon/factuur nodig en het toestel moet dus vóór 29 oktober aangeschaft zijn. Tip: Brian  

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

AW Hangout 9: alle links

Update: verkoop Nexus 7 32 GB loopt geen vertraging op in Nederland

Reacties (70)
Bezig met laden van reacties...