Androidworld
Androidworld
12 oktober 2012 13:22 uur
Ze blijven maar komen, de nieuwe foto's van de Nexus 4, deze keer weer van de Wit-Russische website Oneliner. Gisteren zagen we al uitgebreide en gedetailleerde foto's van de Nexus 4, nu is er een 360 graden view aan toegevoegd.

Nexus 4

De (LG) Nexus 4 is wederom op foto vastgelegd, deze keer in een 360 graden view. Het apparaat zal draaien op een 1,5 GHz quad-core Snapdragon S4 Pro chipset en beschikt, net als de Samsung Galaxy Note II, over 2 GB RAM-geheugen. Daarnaast zou er slechts 8 GB opslag beschikbaar zijn een een 8 megapixel-camera aan de achterzijde. Het 4,7 inch scherm heeft een resolutie van 1280×768 pixels en het toestel draait op Jelly Bean, waarschijnlijk Android 4.1.2, maar misschien ook een nieuwere versie. [caption id="attachment_131160" align="aligncenter" width="300"] Klik voor 360 graden view[/caption]

Beschikbaarheid

Helaas is er nog maar weinig bekend over de beschikbaarheid van de Nexus 4, maar het is waarschijnlijk dat de officiële aankondiging niet meer lang op zich zal laten wachten. De grote vraag is natuurlijk wanneer dit bekend gaat worden en dat zou wel eens op 29 oktober kunnen zijn waar Andy Rubin zal spreken. Of we hier ook daadwerkelijk de Nexus 4 (of hoe deze ook gaat heten) gaan zien is een kwestie van afwachten, maar duidelijke beelden kunnen we ons niet wensen natuurlijk. Via Oneliner
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Reacties

 • Arie

  LG sux bigtime... Beloven van alles doen niets.. absoluut niet kopen dus...

  • Mark

   Arie, enkel de hardware zal van LG zijn, de updates en dergelijke worden vanuit Google geregeld. Het is namelijk een Nexus device. En de hardware van LG is volgens mij helemaal zo slecht nog niet. Ik zou jouw koopadvies daarom niet bepaald opvolgen...

  • Huh?

   Arie, noem me een merk en ik vertel je er een horrorverhaal over. Een fabrikant waarbij werkelijk iedereen tevreden is moet er nog komen.

  • Dennis

   Waar iedereen over tevreden is komt nooit dat kan gewoon niet, Je heb altijd dat iemand wel ergens slecht geholpen is en dit blijf je ook houden.
   Ik zelf erg tevreden over htc en sony nooit problemen gehad.

 • Justin

  Jammer dat de resolutie relatief laag is voor de grootte van het scherm. Zelfs de iPhone 4 heeft een grotere pixeldichtheid. Wachten maar op andere Nexus toestellen!

  • DrO

   De pixeldichtheid is inderdaad lager, maar de resolutie (het aantal pixels) is hoger, niet lager, dan een iFhone4. Je kan dus meer zien op een HD scherm dan op een iFhone scherm. Ook de iFhone 5 heeft een lagere resolutie.
   En als jij met gemak het verschil in pixeldichtheid kan zien tussen de bovengenoemde schermen, dan heb je indrukwekkend goeie ogen.

  • Patrickl

   Zit je nou te trollen of meen je dat serieus? Dit is het scherm met de hoogste resolutie van alle smartphones. Op pixeldichtheid scheelt het marginaal met dat kleine schermpje van de iPhone 5

  • Stropdas

   De Note die ik heb is 1280x800. Juist die 800 is een groot verschil met de 720 die de meeste andere apparaten hebben. Deze LG zit er tussenin

 • Vallinny

  niks voor ons ;).

  • Edwin

   Is er al info of er een ext SD mogelijkheid is (reden waarom veel mensen voor een S3 hebben gekozen ipv een One X)?

   • JohanC

    Krijgen we nu elke dag een nieuwe post over deze LG Nexus met net weer een andere foto of spec ;)

    • phandroid

     Kwa design is dit een achteruitgang. Waarom geen gebogen scherm? Dit toestel is alleen maar uit omdat er elk jaar een toestel uit moet komen, niet omdat er iets nieuws geïntroduceerd gaat worden.

     • bert

      Precies ja, ze hadden net zo goed een licht geüpgrade galaxy nexus kunnen lanceren. Dat had ze waarschijnlijk ook veel centen bespaard. Zolang er geen nieuwe software getoond wordt kunnen ze net zo goed niks lanceren.

    • Richard

     ziet er maar cheap uit

     • Leon

      Dit toestel is een grote vooruitgang, want next gen chips en nog quadcore ook nog. 2 gb ram intern, dunnere en betere behuizing, mooier scherm, wrs nieuwe android versie etc etc.

      • Erellip

       Dat geheugen van 8 gb is natuurlijk 3x niks. Als er dan ook nog eens geen SD kaartje in kan dan is deze telefoon helemaal een zeperd.

      • Angelo

       Als samsung dit jaar niet met een Nexus komt dan gaan er veel Note`s of SIII verkocht worden denk ik... de meeste mensen willen geen telefoon waar LG op staat.

       • Desotho

        Ik vind hem niet mooi .... Niet echt... Nexusig ... :(

       • Quinten

        Ik ben behoorlijk teleurgesteld in het ontwerp. Die zilveren rand. Ik snap niet hoe mensen dat mooi kunnen vinden. Plus het feit dat ik dan gelijk weer aan de iPhone 3 moet denken. En dat is ook alles behalve positief.

        Laat de volgende nexus maar weer lekker door een ander doen. Ik zou graag eens een smartphone van Asus gaan zien. Bij de Nexus7 hebben ze ook goed hun best gedaan en ik ben zeer beniewd naar hoe ze een smartphone zouden doen. De kans is misschien erg klein. Maar ik wil het :)

        Fijn dat LG van Google de kans krijgt met een nexus. Maar ik zeg No-Go!