Naar content

Need for Speed Most Wanted: teaservideo verschenen

· 11 oktober 2012

In juni hebben we al gezien dat Need for Speed Most Wanted naar Android zal komen en aan het einde van deze maand zou het zover moeten zijn. Natuurlijk een perfect moment voor Electronic Arts, de makers van de game, om een teaservideo online te zetten van deze indrukwekkende racegame.

Need for Speed Most Wanted

In Need for Speed Most Wanted neem je het op tegen andere coureurs en dien je uit handen te blijven van de politie. Dit levert natuurlijk flink wat spektakel op en de trackrecord van EA op het gebied van mobiele games belooft ons ook een strakke en soepele gameplay. EA heeft ook aangegeven dat de multiplayer-mode ook beschikbaar komt in de Android-versie van de game, waardoor het mogelijk zal zijn om met meerdere mensen een bepaalde race te rijden.

Video

http://youtu.be/6vTUUCvGlUM

Beschikbaarheid

Wanneer Need for Speed Most Wanted exact beschikbaar zal zijn voor Android, is niet bekend, maar wel weten we dat het ergens eind oktober zal zijn. Je hoeft dus niet meer lang te wachten totdat je deze racegame op je Androidtoestel kunt spelen. Over de prijsstelling van Need for Speed is nog niets bekend, maar dat de game niet gratis zal zijn is erg aannemelijk.    

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

EA teaset Need for Speed: No Limits voor Android

Veel nieuwe Androidgames gepresenteerd tijdens E3 (deel 3): FIFA 13 en NFS

Reacties (11)
Bezig met laden van reacties...