Androidworld
Androidworld
Telecomprovider T-Mobile zal morgen rond 8:00 uur de eerste versie van hun My T-Mobile-app in de Android Market plaatsen. Deze app maakt het voor T-Mobile-klanten mogelijk om nieuws, apps, T-Mobile-winkels, Hotspots en meer te bekijken vanaf hun Androidtoestel. In januari 2012 zullen de iPhone- en BlackBerry-versie verschijnen.

My T-Mobile

My T-Mobile is een service waarmee je direct toegang hebt tot persoonlijke informatie over mobiel, prepaid en mobiel internet maar ook zaken als je facturen bekijken en je abonnement aanpassen. In het verlengde daarvan zal er nu ook een Androidapp gelanceerd worden welke vooral info geeft en waarin je helaas nog niet kunt muteren.

My T-Mobile-app

Het doorvoeren van wijzigingen, zoals het aanpassen van je abonnement, zal pas ergens in 2012 mogelijk zijn. Tot die tijd hebben T-Mobile-klanten met deze app de mogelijkheid om de volgende informatie te raadplegen:
  • Belstatus
  • Facturen van de huidige maand en tot 6 maanden geleden
  • Openstaande bedragen
  • Loyalty-punten
  • Bankgegevens
  • Wi-Fi hotspots in de omgeving
  • Een kaart met de routebeschrijving naar een Hotspot en/of T-Mobile Shop in de buurt
  • Het laatste T-Mobile-nieuws
  • Een overzicht van andere T-Mobile-apps

Screenshots

Beschikbaarheid

De My T-Mobile-app is dus vanaf morgenvroeg 8:00 uur beschikbaar in de Android Market. Iedereen met een Androidtoestel kan deze app gebruiken. Voor het deel waarvoor je moet inloggen, dien je T-Mobile-klant te zijn en de beschikking te hebben over een My T-Mobile-account. Daarnaast is er een beveiliging ingebouwd in de vorm van een unieke toegangscode. Deze kun je genereren via deze website. Dit hoeft slechts één keer gedaan te worden.

*Update*

My T-Mobile is vanaf nu verkrijgbaar in de Android Market. Via onderstaande QR-code kun je de app installeren.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties