Androidworld
Androidworld
Motorola is op de tabletmarkt (nog) geen grote speler, maar heeft inmiddels toch al een aantal tablets uitgebracht, waaronder Motorola Xoom 2. Deze krijgt volgens de Facebookpagina van Motorola vanaf vandaag de Ice Cream Sandwich-update.

Motorola Xoom 2

De Motorola Xoom 2 is de opvolger van de Motorola Xoom en beschikt over een 1,2 GHz dual-core processor. De Motorola Xoom 2 draait voordat hij deze update ontvangt op Android 3.2, oftewel Honeycomb. Het in oktober vorig jaar geïntroduceerde Ice Cream Sandwich brengt onder meer verbeteringen op het gebied van multi-tasking, de browser en biedt bijvoorbeeld ondersteuning voor het ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning. Er zijn ook verbeteringen op het gebied van prestaties. Meer informatie over Android 4.0 in het algemeen kun je hier vinden.

Beschikbaarheid

De update voor de Motorola Xoom is OTA (Over The Air) beschikbaar, hetgeen wil zeggen dat je deze direct op je toestel kunt downloaden via een WiFi-verbinding. Dit doe je via de instellingen van het toestel, over het toestel en vervolgens kiezen voor software-update. Het kan overigens zijn dat de benamingen iets anders zijn, maar wij hebben op dit moment geen Xoom 2 om dit mee te testen. Volgens de Facebook-pagina betreft het hier de update voor de 3G-variant van deze tablet. Wanneer en of de update naar Android 4.1 (Jelly Bean) voor de Xoom 2 in Nederland aan zal komen, is helaas nog niet bekend. Via Facebook
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties