Androidworld
Androidworld
Smartphones worden tegenwoordig niet meer alleen om mee te bellen of sms'en gebruikt, ze hebben veel nuttige en onnuttige extra functies gekregen. Eén van deze nieuwe nuttige functies is, na een aanrijden of ongeluk, de schade via een Androidapplicatie doorgeven aan je verzekeraar.

Mobielschademelden.nl

Met de applicatie van Mobielschademelden.nl kun je, zoals de naam aangeeft, via je mobiel schade melden die je hebt geleden of veroorzaakt met de auto. In de applicatie worden een aantal gegevens opgevraagd en gecheckt. Zo dien je in te geven wat er gebeurd is, kunt er eventueel foto aan toevoegen en natuurlijk de gegevens van de betrokken personen en auto's. Zodra je deze allemaal ingevuld hebt, worden deze rechtsreeks naar de juiste verzekeraar gestuurd indien deze aangesloten is bij Mobielschademelden.nl .Bij Mobielschademelden.nl zijn de meeste verzekeraars aangesloten, dus vrijwel iedereen kan gebruik maken van deze applicatie, alhoewel we allemaal hopen deze nooit nodig te hebben. Het is ook mogelijk om een proefmelding te doen vanuit de applicatie, zodat je alvast kunt oefenen, of in ieder geval de stappen kunt bekijken.

Screenshots

Ontwikkeling

De Android-applicatie van Mobielschademelden hebben wij al eens eerder onder de loep genomen, maar waren er niet erg enthousiast over. Vervolgens heeft de ontwikkelaar ons benaderd met het verzoek of de community van Androidworld niet wilde meehelpen met het verbeteren van de applicatie. Na het inschakelen van de hulp van de community is dit het uiteindelijke resultaat deze applicatie. Dit is natuurlijk een mooie manier van een samenwerking tussen de grootste Androidcommunity van Nederland en België en Androidontwikkelaars.

Beschikbaarheid

De Androidapplicatie van Mobielschademelden is vooral heel nuttig en werkt prima voor zover wij hebben kunnen testen tijdens de proefmelding. Nogmaals, we hopen dat je deze nooit nodig hebt, maar wel handig om 'bij de hand' te hebben op je smartphone. Je kunt Mobielschademelden.nl downloaden door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties